Search
Close this search box.
USPEŠNO
Broj pregleda

Završen 59. ”Vidovdanski turnir u malom fudbalu”

Podeli sa prijateljima:

U Svrljigu je sinoć završen tradicionalni 59. Vidovdanski turnir u malom fudbalu koji je trajao nepunih mesec dana, počevši od 28. juna.

Rasadnik-Zica-pobednik-turnira
Ekipa ”Rasadnik Žića – Eko mlek”

U kategoriji seniora prvo mesto osvojila je ekipa „Rasadnik Žića – Eko mlek”, drugo mesto osvojila je ekipa „Tajm sport“, a trećim mestom zadovoljila se ekipa „Aleksinac RB KOP“.

Najuspešnijim ekipama i pojedincima ovogodišnjeg turnira, pehare su uručili predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović, većnica Opštinskog veća Iva Antić i direktor turnira Dejan Branković.

Predsednica-opstine-TURNIR
Predsednica opštine uručuje nagradu najboljem igraču turnira

U mlađim kategorijama, gde je pehare i medalje uručila većnica Iva Antić najuspešniji su bili ”Radio Svrljig”, ”Knjaževac” i ”Aca Menta” u kategoriji cicibana. U kategoriji petlića najuspešnije su bile ekipe ”Formađo”, ”Radio Svrljig” i ”Jedva se skupismo”.

U kategoriji pionira 1. mesto osvojila je ekipa ”Metal Branković”, 2. ”Priča kafe pab” i 3. ”Kafe Tref”.

Što se tiče mesnih zajednica prvo mesto osvojila je ekipa ”Davidovac”, drugo je pripalo ekipi ”Varoš”, a treće ekipi ”Izvor”.

Najveća posećenost do sada
Najveća posećenost do sada

Dejan Branković Šiša – direktor ovogodišnjeg turnira ističe da je zadovoljan realizacijom ovog sportskog događaja i najavljuje mnoge novine za sledeću godinu kada će biti organizovan 60-ti jubilarni turnir.

Jedan komentar

  1. Verujem da će se sledeće godine a povodom 60. vidovdanskog turnira napraviti još bolja organizacija i promocija pa da i Svrljig dobije internacionalnu manifestaciju u trajanju od skoro mesec. Ima ljudskih i materijalnih resursa u institucijama i organizacijama u Svrljigu koje mogu ovaj turnir podići na još viši nivo uspešnosti pa se samo postavlja pitanje da li će se opštinsko rukovodstvo na čelu sa predsednicom Jelenom Trifunović angažovati da se to i realizuje. Živeo Svrljig!!!.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svečano otvaranje večeras

I Likovna kolonija ,,Vinski put”

Obaveštenje

U nedelju preventivni pregledi štitaste žlezde u svrljiškom Domu zdravlja

Poljoprivreda

Rok za zahteve za subvencije od 18.000 dinara produžen do 1. aprila

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano