Search
Close this search box.
HRONIKA
Broj pregleda

Silovatelju iz Beloinja preti kazna do 40 godina zatvora

Podeli sa prijateljima:

Milovanu Mišiću (36) iz Beloinja, optuženom da je 2.marta ove godine prilikom pljačke silovao i ubio Milinku Jeftić (82) iz Svrljiga, preti kazna od 40 godina zatvora zbog ovog teškog zločina.

640881 nis ubica misic milovan iz vremena kada je pocinio prvi zlocin 2000 godine ff
Milovan Mišić

Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv Mišića zbog teškog ubistva u sticaju sa silovanjem a nakon održanog pripremnog ročišta, suđenje će početi 24.jula pred Višim sudom u Nišu.

640882 nis ubijena milinka jeftic iz svrljiga ff
Žrtva Milinka Jeftić

Tužilaštvo tereti Mišića da se na najbeskrupulozniji način iživljavao nad nemoćnom staricom koju je posle obljube zadavio golim rukama! On je upao u kuću žene koja je živela sama u centru Svrljiga. Odmah je, još sa vrata, počeo da je tuče pesnicama u glavu. Nesrećna žena je pokušala da se odupre, kako se navodi u optužnici, rvajući se sa razbojnikom ali je pala na pod. Razbojnik je nastavio da je steže rukama i tuče pesnicama po telu, nanoseći joj brojne povrede i prelom rebara. Pošto joj je skinuo donji veš, izvukao je kondom i silovao je! Ona se opirala, pa joj je optuženi Mišić zabacio glavu i trup unazad do te mere da joj je polomio 5. i 6. vratni pršljen i grudni deo kičmenog stuba između 11. i 12 grudnog pršljena. Nakon toga je, u nameri da je ubije, počeo da je steže za usta i nos jednom rukom, a za vrat drugom rukom…

Izvršio je premetačinu u kući, ali novac nije uspeo da nađe pa je upalio kvarcnu grejalicu i sve četiri ringle i rernu na šporetu kako bi izazvao požar i prikrio tragove monstruoznog zločina.

640880 nis 4 3 2015 svrljig kuca ubijene milinke jeftic 82 ras k kamenov ff
Vatra na sreću nije buknula a nakon što su rođaci pronašli beživotno telo ubijene žene obaveštena je policija.
Nije trebalo puno da senka sumnje padne na Mišića jer je već robijao 12 godina zbog ubistva Ljubinke Nikodijević (66), 2000.godine u Beloinju koju je takođe prethodno silovao. Komšinicu iz sela on je tada na prevaru uvukao u njenu kuću, onesvestio cepankom, pa silovao a iživljavanje je završio tako što je nesrećnu ženu na kraju sedam puta izbo nožem! Tri meseca pošto je izašao sa robije, zakonom o amnestiji posle izdržanih 12 godina, u martu 2012.godine upao je u kuću Kosanke Živković (89) iz Beloinja, ali se starica spasila vikanjem.
Nakon hapšenja Mišića zbog sumnje da je ubio milinku Jeftić, on se na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem.

Odao ga DNK na kesici kondoma

Na kesici od kondoma nađenoj pored tela ubijene starice nađeni su DNK profili i optuženog i žrtve. Takođe, ispod noktiju starice nađen je Mišićev DNK profil, a ispod njegovog nokta DNK žrtve.

Neuropsihijatar: Mišić je normalan!

Veštak neuropsihijatar izjasnio se da Mišić ne boluje od duševnog oboljenja, privremene duševne poremećenosti, zaostalosti u duševnom razvoju.

Izvor: Blic

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svečano otvaranje večeras

I Likovna kolonija ,,Vinski put”

Obaveštenje

U nedelju preventivni pregledi štitaste žlezde u svrljiškom Domu zdravlja

Poljoprivreda

Rok za zahteve za subvencije od 18.000 dinara produžen do 1. aprila

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano