NEVIĐENI SPEKTAKL

Aca Lukas, Amadeus bend i Bilja Bistrik na 10. “Belmužijadi“

Broj pregleda

Na desetoj – jubilarnoj privredno-turističkoj manifestaciji “Belmužijadi“ ove godine nastupiće Aca Lukas, Amadeus bend i Bilja Bistrik.

belmuzijada-2015-svrljigPrvog dana “Belmužijade“ – 31. jula, nastupiće Bilja Krstić i Bistrik orkestar, kao i dugogodišnji prijatelji manifestacije Dragoslav Mihajlović Kanarinac i Jasna Kočijašević.

Drugi dan (1. avgust) rezervisan je za grupu Amadeus bend, dok će trećeg – poslednjeg dana (2. avugst) Manifestacije, goste uveseljavati folk zvezda Aca Lukas.

Pročitajte i

Takmičenje, foto: M.M.

Koncertom Cece završena 15. Belmužijada

Velikim koncertom Svetlane Cece Ražnatović pred mnogobrojnom publikom iz svih krajeva Srbije ali i regiona, završena je 15. Belmužijada u Svrljigu.  Podelom nagrada najboljim učesnicima u

Otvorena 15. Belmužijada, foto: Svrljiške novine

Otvorena 15. Belmužijada

Juče je zvanično otvorena 15. Belmužijada u Svrljigu. Privredno-turistička i kulturna manifestacija ove godine održaće se po 15-ti put, a pored prve finalne večeri u spravljanju

Foto: RTRS, preuzeto: YT kanal Svetlana Ceca Ražnatović

Ceca Ražnatović na 15. Belmužijadi u Svrljigu

Ovogodišnja 15. Belmužijada biće održana prve nedelje u avgustu, odnosno 6, 7. i 8. avgusta. Po običaju Belmužijadu će otvoriti tradicionalni Sabor gajdaša balkanskih zemalja, a nastupiće bendovi Topli maj

3 Komentar

  • Jadno je sto jedna istinska umetnica poput Bilje Krstic ucestvuje u ovom cirkusu gde su i ovi koje ne zelim ni ime da im spomenem!

  • Izvođači su popularni i definitivno će privući mnogo ljudi.
    Problem je – sve ostalo. Prostor gde se Belmužijada odigrava je neuređen i sa lošim prilazima. Nema parkinga, nema mogućnosti za smeštaj gostiju i najvažnije bazen nije završen iako je sezona kupanja počela. Posetilac nema gde da provede dan u Svrljigu. Hteli mi to da priznamo ili ne, centar društvenog života je kladionica a to nije ni dobro ni dovoljno. Trebalo bi da nadležni stave prst na čelo i angažuju malo svoju sivu masu. Da skupi honorari postanu investicija a ne trošak.

  • Čestitam organizatorima na ovakvom programu jubilarne Belmužijade. Nadam se da su predvideli i rešenja za pitanja koja je izneo DFilipovic, pa da se pored muzičkog manifestovanja mogu u vanpansionskoj potrošnji sliti neki novci u Svrljig za ta tri dana. Posebno bi bilo dobro da se promocija ove manifestacije maksimalno vrši u većim gradovima Srbije, a ne samo u Nišu, pošto ima fanova ovih učesnika koji bi se pokrenuli ka Svrljigu da bi videli svoje ljubimce. Ima još malo vremena ali i putem elektorskih mreža može se još vršiti promocija ove Belmužijade. Treba podmladak USS da se angažuje na svojim PC i drugim sredstvima da bi se privukla što veća grupacija mladih iz okoline i inostranstva, na veče Ace Lukasa i drugih muzičkih zvezda ovogodišnjeg programa. Živeo Svrljig!!!

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *