Search
Close this search box.
POSLE MNOGO GODINA
Broj pregleda

Počinju radovi na završetku sportske hale

Podeli sa prijateljima:

Radovi na sportskoj hali koja je početa da se gradi 1999. godine, biće nastavljeni narednog meseca, a očekuje se da se sportska hala stavi u funkciju za najviše dve godine.

sportska-hala

Tim povodom, buduće gradilište obišao je narodni poslanik Milija Miletić, direktor JP ”Direkcija za izgradnju Svrljiga” Dorbivoje Stojanović i direktor osnovne škole ”Dobrila Stambolić” Saša Golubović.

Direktor JP ”Direkcije za izgradnju Svrljiga” Dobrivoje Stojanović ističe da su radovi predviđeni za ovu godinu i da je za tu namenu opredeljeno oko 24 miliona dinara.

Direktor Osnovne škole prof. Saša Golubović kaže da je završetak sportske hale veoma bitan i značajan za sve obrazovne institucije u kojima gravitira oko 1400 deteta.

Inače, sportska hala će u prvoj fizi biti pokrivena i zatvorena sa svih strana. Po rečima narodnog poslanika Milije Miletića ona će biti završena uz pomoć prekogranične saradnje i drugih donacija.

2 Komentara

  1. Ovo je odlična vest za svakog roditelja kojem je stalo da se njegovo dete bavi sportom i u vremenu kada napolju to nije moguće a ova sala to omogući. Naravno da su dosadašnji rezultati, u pojedinim sportovima, pokazali da mladost Svrljiga ima sportskog potencijala. Treba ulagati u ovakve objekte jer tu ima prostora i za neke druge delatnosti osim sportskih, pa treba pružiti ljudsku i materijalnu podršku investitorima. Ipak bih skrenuo pažnju da se i započeti objekti, kao što je kupališni kompleks pa i ceo SC Pastirište privedu finalnom izgledu, kako bi se dobio zaokružen funkcijski ali i estetski kapacitet. Kada se već ide u završetak sportske hale, treba angažovati Centar da osmisli njeno kontinuirano punjenje sadržajima koji delom moraju biti i profitni. Živeo Svrljig!!!

Ekstra testera komerc

NAJNOVIJE NA PORTALU

Ministar

Đerlek obišao ulicu Petra Miloševića u kojoj je rekonstruisana vodovodna mreža

Završeni radovi

Ministar Edin Đerlek danas u poseti Svrljigu povodom rekonstrukcije vodovodne mreže

Radno

Uređenje kanala i propusta prema Drajincu

Ogroman skup podrške

Ogroman skup podrške Ujedinjenoj seljačkoj stranci povodom 24 godine od osnivanja

Politika

Veliki skup Ujedinjene seljačke stranke u Narodnom pozorištu

Praznik

Danas je Sretenje Gospodnje

PU ,,Poletarac'' Svrljig
Ekstra testera komerc

Povezano