AKTIVNOSTI LOKALNE SAMOUPRAVE

Uređenje zelenih površina

Broj pregleda

Početkom ove nedelje radnici JKSP “Svrljig krenuli su sa uređenjem zelenih površina u opštini Svrljig.

Uredjenje

Trenutni se izvode radovi pored osnovne škole “Dobrila Stambolić“, ispred zgrade JKSP “Svrljig“ i JP “Direkcija za izgradnju grada“, kao i ispred Opštinske uprave.

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović kaže da su ovo redovne aktivnosti na ulepšavanju Svrljiga i da će ih u narednom periodu biti sve više.

Inače, u nastavku ozelenjavanja biće uređenje i ostale zelene i parkovske površine.

Pročitajte i

Havarija na vodovodnoj mreži

Zbog havarije na uličnom vodu u ulici Svetozara Markovića, ulica Hadžićeva sa svim pripadajućim ulicama od Doma zdravlja do Kameleon neće imati vodu od 10

JKSP: Voda je za piće

U toku jučerašnjeg dana došlo je do zamućenja vode u vodovodu gradskog naselja usled naglog otapanja snega i podizanja sterilnog mulja u cevima. Kako nam

2 Komentar

  • Predlažem predsednici Jeleni da pokrene akciju nagrađivanja uredjenja privatnih zelenih površina a u cilju da se ukupna slika Svrljiga postavi na takav nivo da se posetioci ove opštine oduševe kreativnošću njenih žitelja. Kada se može napraviti prva Tortijada onda se može napraviti i takmičenje u najbolje i najgore uredjenom privatnom dvorištu. Edukativno bi bilo za mladje svrljižane da se nadju u pobedničkim i gubitničkim dvorištima, jer nije to samo lepota životnog prostora već i afirmacija uredjenog života, rada u prirodi i sa prirodom, pa se na neki način i ostvaruju snovi o uredjenom prostoru kao u Švajcarskoj. Eto i tu bi mogli da se sa pobratimima iz Šentjerneja pomognete jer oni tamo u Sloveniji imaju visoku kulturu života sa prirodom. Živeo Svrljig!!!

  • Samo se sminka ovo pored glavnog puta a sve ostalo je zapusteno.U naselju Saraj i Prvomajska se ne radi nista na zelenim povrsinama a u nadleznosti je direkcije i komunalnog preduzeca.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *