ZAHVALNOST ''TELEKOMU''
Broj pregleda

Narodni poslanik uručio računarsku opremu deci sa smetnjama u razvoju i socijalno ugroženoj deci

Na inicijativu narodnog poslanika Milije Miletića kompanija ”Telekom Srbija” donirala je sredstva Centru za socijalni rad Svrljig za kupovinu pet tablet računara, dva mobilna telefona i jednog lap top računara socijalno ugroženoj deci i deci sa smetnjama u razvoju.

Na predlog Centra za socijalni rad Svrljig, računarska oprema uručena je danas u kancelariji predsednice opštine Svrljig Jelene Trifunović.

Uručivanju prisustvovali su predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović, narodni poslanik Milija Miletić i ispred komapnije “Telekom“ Zoran Kostić.

Takođe, danas je izvršena podela jednog lap top računara i dva mobilna telefona porodici Jovanović iz Svrljiga.

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović ističe da je ovo zaista human gest, te da sada i deca sa smetnjama u razvoju i socijalno ugrožena deca imaju razlog više da budu srećnija.

podela

Zahvaljujući zalaganju poslanika Milije Miletića naša dečica su danas dobila računarsku opremu, tj. podeljeno je pet tablet uređaja, dva mobilna telefona i jedan lap top računar. Nadam se da će u narednom periodu biti mogućnosti da i ostala deca dobiju pomoć u vidu računarske, ili neke druge opreme, rekla je predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović.

Inače, nakon podele opreme u kancelariji predsednice opštine, predstavnici kompanije “Telekom Srbija“ i predstavnici lokalne samouprave na čelu sa narodnim poslanikom i predsednicom opštine posetili su dom Jovanvoića u Omladinskoj ulici.

Njima su uručena dva mobilna telefona i jedan lap top računar.

Vredno je istaći da je Stefan Jovanović učenik 7. razreda, i jedan je od boljih đaka u svrljiškoj osnovnoj školi “Dobrila Stambolić“.

Podsećamo, ”Svrljiške novine” su ranije pisale o problemu socijalno ugrožene porodice Jovanović iz Svrljiga.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *