SVETI MARKO
Broj pregleda

Obeležena slava Ujedinjene seljačke stranke

Potpredsednik Srpske napredne stranke i ministar odbrane Republike Srbije Bratislav Gašić prisustvovao je današnjem obeležavanju slave Sv. Marko – stranačkoj slavi Ujedinjene seljačke stranke.

USS-Slava

Ujedinjena seljačka stranka, sa sedištem u Svrljigu, obeležila je svoju krsnu slavu – Sveti Marko. Tom prilikom, stranačke prostorije osveštao i slavski kolač presekao je sveštenik Strahinja Eraković.

Ujedinjenoj seljačkoj stranci čestitam dan i slavu stranke. Saradnja je jako dobra i dobro znate da je ova Vlada koju vodi premijer Aleksandar Vučić jako puno polaže na podizanju poljoprivrede i vraćanju poljoprivrede u onoj meri u koliko ona stvarno to zaslužuje da ima mesto jer od 2000. do 2012. godine mi smo prosto poljoprivredu izgubili lošim gazdovanjem države, rekao je Gašić danas u Svrljigu.

Slavi stranke prisustvovali su mnogobrojni gosti iz drugih gradova i opština, kao i visoki funkcioneri drugih političkih stranaka.

slava-uss

Tim povodom, Milija Miletić predsednik USS rekao je da je veza između Ujedinjene seljačke stranke i Srpske napredne stranke svakim danom sve čvršća, pogotovu u oblasti poljoprivrede, za čiji se razvoj zalaže Ujedinjena seljačka stranka.

Inače, od porodice Božinović, kolač za narednu godinu preuzela je predsednica OO USS Niška Banja Danijela Petković.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • Ministar Gasic,covek koji je izmislio najnoviju tehnologiju,TELEPRONTOVANJE! cestitamo!!!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *