SVETI MARKO

Obeležena slava Ujedinjene seljačke stranke

Potpredsednik Srpske napredne stranke i ministar odbrane Republike Srbije Bratislav Gašić prisustvovao je današnjem obeležavanju slave Sv. Marko – stranačkoj slavi Ujedinjene seljačke stranke.

USS-Slava

Ujedinjena seljačka stranka, sa sedištem u Svrljigu, obeležila je svoju krsnu slavu – Sveti Marko. Tom prilikom, stranačke prostorije osveštao i slavski kolač presekao je sveštenik Strahinja Eraković.

Ujedinjenoj seljačkoj stranci čestitam dan i slavu stranke. Saradnja je jako dobra i dobro znate da je ova Vlada koju vodi premijer Aleksandar Vučić jako puno polaže na podizanju poljoprivrede i vraćanju poljoprivrede u onoj meri u koliko ona stvarno to zaslužuje da ima mesto jer od 2000. do 2012. godine mi smo prosto poljoprivredu izgubili lošim gazdovanjem države, rekao je Gašić danas u Svrljigu.

Slavi stranke prisustvovali su mnogobrojni gosti iz drugih gradova i opština, kao i visoki funkcioneri drugih političkih stranaka.

slava-uss

Tim povodom, Milija Miletić predsednik USS rekao je da je veza između Ujedinjene seljačke stranke i Srpske napredne stranke svakim danom sve čvršća, pogotovu u oblasti poljoprivrede, za čiji se razvoj zalaže Ujedinjena seljačka stranka.

Inače, od porodice Božinović, kolač za narednu godinu preuzela je predsednica OO USS Niška Banja Danijela Petković.

Pročitajte i

USS obeležila Svetog Marka

Ujedinjena seljačka stranka obeležila je danas svoju stranačku slavu Svetog Marka.  Kolačar ove godine bio je Zoran Mitić iz Opštinskog odbora u Niškoj Banji, a

1 Komentar

  • Ministar Gasic,covek koji je izmislio najnoviju tehnologiju,TELEPRONTOVANJE! cestitamo!!!

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *