Broj pregleda

Obeležena stranačka slava Ujedinjene seljačke stranke

 U prostorijama Ujedinjene seljačke stranke danas je proslavljena stranačka slava Sveti Marko.

0E0A7848
Obeležena stranačka slava Ujedinjene seljačke stranke, foto: S.D. / Svrljiške novine

Uz prisustvo velikog broja članova, gostiju i visokih funkcionera drugih stranaka danas je obeležen Markovdan – stranačka slava Ujedinjene seljačke stranke – čije je glavno sedište u Svrljigu.

Knezeveci
Obeležena stranačka slava Ujedinjene seljačke stranke, foto: S.D. / Svrljiške novine

Pozdravnu reč održao je predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić rekavši da će stranka nastaviti sa politikom koja ima za cilj razvoj malih sredina i seoskih područja, sa akcentom na opštine poput Svrljiga, ali i druge manje sredine u drugim krajevima jugoistočne Srbije.

Markovdanu je prisustvovao i visoki funkioner Srpske napredne stranke Goran Knežević, poverenik SNS za grad Niš Zvezdan Milovanović, prof dr. Miško Živić – direktor ORL klinke u Nišu, dr Milorad Jerkan – direktor Doma zdravlja u Nišu, predstavnici Ujedinjene seljačke stranke iz drugih opština i gradova i dr.

Ujedinjena seljačka stranka obelažava ovaj dan sa željom da za svim građanima Svrljiga bude mnogo bolje, da ljudi na selu žive pristojnije, a da svi oni koji žive od poljoprivrede imaju bolju budućnost, rekao je Milija Miletić.

KOlacar
Obeležena stranačka slava Ujedinjene seljačke stranke, foto: S.D. / Svrljiške novine

Inače, od ovogodišnjeg kolačara potpredsednice OO USS Knjaževac Mirjane Božinović, kolač za narednu godinu preuzela je Aleksandra Golubović iz OO Ujedinjene seljačke stranke Zaječar.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • Hvala vam gospodine Vučiću (bez naočara) što ste nam omogućili ovo !!!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *