Obeležena stranačka slava Ujedinjene seljačke stranke

 U prostorijama Ujedinjene seljačke stranke danas je proslavljena stranačka slava Sveti Marko.

0E0A7848
Obeležena stranačka slava Ujedinjene seljačke stranke, foto: S.D. / Svrljiške novine

Uz prisustvo velikog broja članova, gostiju i visokih funkcionera drugih stranaka danas je obeležen Markovdan – stranačka slava Ujedinjene seljačke stranke – čije je glavno sedište u Svrljigu.

Knezeveci
Obeležena stranačka slava Ujedinjene seljačke stranke, foto: S.D. / Svrljiške novine

Pozdravnu reč održao je predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić rekavši da će stranka nastaviti sa politikom koja ima za cilj razvoj malih sredina i seoskih područja, sa akcentom na opštine poput Svrljiga, ali i druge manje sredine u drugim krajevima jugoistočne Srbije.

Markovdanu je prisustvovao i visoki funkioner Srpske napredne stranke Goran Knežević, poverenik SNS za grad Niš Zvezdan Milovanović, prof dr. Miško Živić – direktor ORL klinke u Nišu, dr Milorad Jerkan – direktor Doma zdravlja u Nišu, predstavnici Ujedinjene seljačke stranke iz drugih opština i gradova i dr.

Ujedinjena seljačka stranka obelažava ovaj dan sa željom da za svim građanima Svrljiga bude mnogo bolje, da ljudi na selu žive pristojnije, a da svi oni koji žive od poljoprivrede imaju bolju budućnost, rekao je Milija Miletić.

KOlacar
Obeležena stranačka slava Ujedinjene seljačke stranke, foto: S.D. / Svrljiške novine

Inače, od ovogodišnjeg kolačara potpredsednice OO USS Knjaževac Mirjane Božinović, kolač za narednu godinu preuzela je Aleksandra Golubović iz OO Ujedinjene seljačke stranke Zaječar.

Povezano

1 Komentari

  • Hvala vam gospodine Vučiću (bez naočara) što ste nam omogućili ovo !!!

Komentar

Your email address will not be published.