USS UZ VUČIĆA I SNS
Broj pregleda

USS obeležila Markovdan

U prostorijama centrale Ujedinjene seljačke stranke u Svrljigu danas je proslavljena stranačka slava Sveti Marko – Markovdan. 

uss slava 01
USS, foto: M.M.

Obeležavanju stranačke slave čiji je kolačar bila članica Milena Krstić, prisustvovao je veliki broja članova, gostiju i visokih funkcionera drugih stranaka.

Predsednik stranke i narodni poslanik Milija Miletić čestitajući slavu svim članovima, simpatizerima i građanima, poručio je da je koalicija između Ujedinjene seljačke stranke i Srpske napredne stranke veoma jaka i da je USS i uz predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića.

USS, foto: M.M.
USS, foto: M.M.

Kolač od Milene Krstić za narednu godinu preuzeo je novoizabrani predsendik OO USS Crveni Krst Zoran Petrović, gradski poverenik ove stranke za grad Niš.

Ujedinjena seljačka stranka svoju stranačku slavu obeležava u želji da naredne godine budu rodne i blagorodnije, kako na njivi, tako i u kući, te da nadolazeći period bude bolji za sve građane i  da ljudi na selu žive pristojnije, a da svi oni koji žive od poljoprivrede imaju bolju budućnost, rekao je Milija Miletić.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *