MILETIĆ OBIŠAO UPRAVNU ZGRADU
Broj pregleda

Izgradnja bazena po planu

Narodni poslanik Milija Miletić sa predstavnicima JP ”Direkcije za izgradnju Svrljiga”, JKSP ”Svrljig” i Centra za turizam, kulturu i sport obišao je radove na izgradnji upravne zgrade na kupališnom kompleksu SC ”Pastirište”.

upravnaSvrljig uskoro dobija moderan bazen koji će biti još jedna svetla tačka na turističkoj karti opštine Svrljig.

bazen

Trenutno se popločava ulaz ispred upravne zgrade na kojoj se kasnije planira i nadogradnja i otvaranje restorana.

Po završetku izgradnje bazena Svrljig će imati mogućnost da upotpuni svoju turističku ponudu. Pećine, manastiri, crkve, domaća hrana, tradicija svrljiškog kraja i najpoznatija hrana u Srbiji – svrljiški belmuž jedna su velika celina na turističkoj karti naše opštine, rekao je Miletić.

Završetak izgradnje planiran je do kraja 2015. godine.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

2 Komentara

  • Cuo dam da je bazen puko

  • Predlog g-dinu Miliji Miletiću kao predsedniku USS da po završetku gradnje ovog komplekasa sa bazenom pozove sve članove svoje partije, kako iz samog Svrljiga, tako i iz svih drugih krajeva Srbije gde postoje opštinski odbori USS, da dovedu svoju decu na besplatno kupanje tokom jednog vikenda, a da tih dana bude tu i simboličnih cena u naznačenom restranu kako bi se okrepili i mladi i stari sa minimalnim troškom porodičnog budžeta. Neka sponzori i donatori USS podnesu taj teret troška promocije bazena, jer će deca pamtiti taj vikend, a ni roditelji neće lako zaboravti takvo slavlje u mestu gde je sedište njihove stranke. To bi bilo i uzajamno pomaganje vladajuće stranke i svih drugih Svrljižana, jer bi se povećala vanpansionska potrošnja. Naravno treba na vreme razmisliti kako da se članstvu i njihovoj deci obezbedi smeštaj u Svrljigu kada je u pitanju noćenje i adekvatna ishrana. Živeo Svrljig!!.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *