Search
Close this search box.
DR LJUBINKO ĐORĐEVIĆ
Broj pregleda

Dani akreditacije svrljiškog Doma zdravlja

Podeli sa prijateljima:

Akreditacija je postupak ocenjivanja kvaliteta rada zdravstvenih ustanova, na osnovu primene optimalnog nivoa utvrđenih standarda rada zdravstvenih ustanova u određenoj oblasti zdravstvene zaštite, odnosno grani medicine.

AKREDITACIJA

Proces Akreditacije je koncipiran tako da obezbedi okvir koji će omogućiti zdravstvenim ustanovama da definišu i implementiraju potrebne promene i naprave prioritete za kontinuirano unapređenje sopstvenih usluga.

U svrljiškom Domu zdravlja danas su počeli ”Dani akreditacije” i trajaće do 28. aprila.

Direktor

”Dane akreditacije” otvorio je direktor Dragan Budimović pozdravivši prisutne goste.

Obeležavanju početka prisutvovali su predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović, narodni poslanik Milija Miletić, predsednik UO Doma zdravlja Miško Živić, načelnik PS Svrljig Dragan Mitić i dr.

Podsećamo, prošle godine tadašnja ministarka zdravlja, prof. Slavica Đukić Dejanović predstavnicima 33 ustanove primarne zdravstvene zaštite, među kojima je i Dom zdravlja “Dr Ljubinko Đorđević“ Svrljig, uručila je ugovore o dodeli grantova (finansijskih sredstava) na ime ulaska u postupak akreditacije, ukupne vrednosti 12.659.300,00 dinara. Tom prilikom, svrljiškom Domu zdravlja pripalo je 513.000 dinara.

5 Komentara

  1. Kako sta ce nacelnik,saradnja Doma zdravlja i Policijske stanice mora da postoji i da se neguje.Jedni bez drugih ne mogu da funkcionisu,bar je tako u normalnim zemljama.Za sve sto se desi prvo se zove Policijska stanica,koliko ja znam,a znam dosta o tome.Pozdrav Budimovicu doktoru i srecno prilikom akreditacije.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svečano otvaranje večeras

I Likovna kolonija ,,Vinski put”

Obaveštenje

U nedelju preventivni pregledi štitaste žlezde u svrljiškom Domu zdravlja

Poljoprivreda

Rok za zahteve za subvencije od 18.000 dinara produžen do 1. aprila

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano