UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA
Broj pregleda

Nova akcija ”Ujedinjeni za najlepši Svrljig”

Ujedinjena seljačka stranka nastavlja tradiciju organizovanja akcije ”Ujedinjeni za najlepši Svrljig”. Danas su članovi i simpatizeri Ujedinjene seljačke stranke izvršili sanaciju klupa u Gradskom parku, a potom ih i ofarbali. 

farbanje-ussAkcija ima za cilj ulepšavanje gradskog i seoskog područja opštine Svrljig. Do sada su organizovane mnoge akcije čišćenja i ulepšavanja, a danas su članovi Ujedinjene seljačke stranke izvršili sanaciju i farbanje klupa za sedenje u Gradskom parku.

Gradski-park

Sa dolaskom lepog prolećnog vremena i mi iz USS, omladina i svi aktivisti organizovali smo se ponovo kako bi smo nastavili sa akcijom ulepšavanja našeg Svrljiga. Ovo je nastavak akcije ”Ujedinjeni za najlepši Svrljig”, rekao je Marković Miroslav – predsednik mladih OO USS Svrljig.

Radove na ulepšavanju svrljiškog parka obišao je i predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić.

Park

U potpunosti podržavam predsednika mladih USS ovde u Svrljigu. On sa svojim prijateljima, mladim ljudima iz Svrljiga intenzivno radi na ulepšavanju Svrljiga. Na isti način akcije ćemo započeti i u našim selima, poručio je Miletić.

Podršku akciji dali su i predsednica IO USS Jelena Trifunović, kao i predsednik opštinskog odbora Ujedinjene seljačke Svrljig Igor Davidović.

Davidović je istakao da će omladina Ujedinjene seljačke stranke nakon ove akcije, nizom aktivnosti nastaviti da ulepšava opštinu Svrljig.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

5 Komentara

  • Prelepa akcija nasih omladinaca, samo tako mastavite!!! Bravo Milija! Bravo Miroslave!

  • mi imamo i park preko puta zeleznicke stanice i on moze jos lepse da se preuredi

  • Lepe devojcice 🙂

  • Bravo!

  • gde je ovde onaj vasker sto samo po kafane visi, sta je on uradeo u zadnjih mesec dana za svrljig

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *