UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA

Nova akcija “Ujedinjeni za najlepši Svrljig“

Ukupan broj pregleda:

Ujedinjena seljačka stranka nastavlja tradiciju organizovanja akcije “Ujedinjeni za najlepši Svrljig“. Danas su članovi i simpatizeri Ujedinjene seljačke stranke izvršili sanaciju klupa u Gradskom parku, a potom ih i ofarbali. 

farbanje-ussAkcija ima za cilj ulepšavanje gradskog i seoskog područja opštine Svrljig. Do sada su organizovane mnoge akcije čišćenja i ulepšavanja, a danas su članovi Ujedinjene seljačke stranke izvršili sanaciju i farbanje klupa za sedenje u Gradskom parku.

Gradski-park

Sa dolaskom lepog prolećnog vremena i mi iz USS, omladina i svi aktivisti organizovali smo se ponovo kako bi smo nastavili sa akcijom ulepšavanja našeg Svrljiga. Ovo je nastavak akcije “Ujedinjeni za najlepši Svrljig“, rekao je Marković Miroslav – predsednik mladih OO USS Svrljig.

Radove na ulepšavanju svrljiškog parka obišao je i predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić.

Park

U potpunosti podržavam predsednika mladih USS ovde u Svrljigu. On sa svojim prijateljima, mladim ljudima iz Svrljiga intenzivno radi na ulepšavanju Svrljiga. Na isti način akcije ćemo započeti i u našim selima, poručio je Miletić.

Podršku akciji dali su i predsednica IO USS Jelena Trifunović, kao i predsednik opštinskog odbora Ujedinjene seljačke Svrljig Igor Davidović.

Davidović je istakao da će omladina Ujedinjene seljačke stranke nakon ove akcije, nizom aktivnosti nastaviti da ulepšava opštinu Svrljig.

5 Responses

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *