PAZI, SNIMA SE

Svrljig pokriven video nadzorom

Broj pregleda

Početkom ove nedelje završeni su radovi na postavljanju video nadzora na teritoriji opštine Svrljig.

kameraRadovi su sprovedeni preko JP Direkcije za izgradnju Svrljiga, uz finansijsku podršku opštne Svrljig.

Ovim je Opština pokrivena video nadzorom, a najveći broj video kamera nalazi se na potezu od ulaza u Svrljig iz pravca Niša, pa sve do zgrade opštine Svrljig, odnosno pogona ”Niške mlekare”.

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović ističe da je sada bezbednost sugrađana, prvenstveno dece, na višem nivou – što je ujedno bio i glavni cilj postavljanja video kamera.

Još jedan projekat je završen. Najbitnije od svega nam je da su naša deca sada sto posto bezbedna, rekla je Trifunovićeva.

Bitno je istaći da je video nadzor, pored užeg dela Svrljiga, postavljen i na SC ”Pastirištu”, u Gradskom parku, ulici Vase Albanca i ostalim sporednim ulicama.

Pročitajte i

4 Komentari

  • Veliki brat 24/7. Eto svima sansa da ucestvuju u rijalitiju pod nadzorom opstine ili vec ko je to platio ili donirao. Pod izgovorom : bezbednost dece. Svrljig postaje London pa vi vidite gde ce te da pisate posto nismo jos izgradili javni wc

  • Hvala Vam sto brinete za nas grad predsednice opstine Jelena. Drago mi je da ste ispunili obecano i da cete tako nastaviti. Danas je moje dete u Svrljigu sigurnije i bezbednije zahaljujuci Vama. Hvala Hvala Hvala.

  • Napokon

  • sada je na redu da se postave kamere i
    u privatne stanove i kuce .pa cemo biti jos bezbedniji,a svi nepodobni bi bili pod boljom kontrolom.I Amerika pravi piramidalnu kontrolu nad svima,pa zasto ne bi se to postepeno primenilo i ovde,naravno,sve u interesu obicnih siromasnih gradjana.Hvala opstinskoj vlasti na ovako velikoj brizi o nama.

Komentar

Your email address will not be published.