SASTANAK U MINISTARSTVU TURIZMA
Broj pregleda

Turizam kao okosnica privrednog rasta

Narodni poslanik Milija Miletić juče se sastao sa Renatom Pindžo – pomoćnicom ministra turizma, trgovine i telekomunikacije, zaduženom za turizam.

Miletic-i-Pindzo

Čvršća saradnja između lokalne samouprave i Minsitarstva u razvoju turizma, konkretno lovnog i seoskog bila je tema sastanka Miletića i Pindžove.

Svrljig je mesto koje zaista ima šta da prikaže turistima. Imamo velike i poznate pećine, arheološka nalazišta – važna za ovaj deo Srbije, izvore lekovite vode, sela koja mogu da ponude zaista ugodan boravak svim turistima, poručio je Miletić i dodao da će u ovoj godini Svrljigu biti prioritet privlačenje inostranih turista.

Pindžova je ocenila da Svrljig ima dobar geografski položaj, te da je neophodno maksimalno iskoristiti putnu vezu Svrljiga i Stare Planine.

Miletić je napomenuo da bi Ministarstvo trebalo pomoći i u procesu poboljšanja putne infrastrukture saobraćajnice koja prolazi kroz Svrljig i vodi do najatraktivnije turističke destinacije u ovom delu zemlje – Babin zub (Stara Planina).

Sem što moramo raditi na uređenju puta, moramo brinuti i o postavljanju dodatnih saobraćajnih znakova, signalizacija i turističkih tabli, rekao je Miletić i predložio da predstavnici ministarstva u što skorijem periodu posete Svrljig.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

6 Komentara

 • Nista bez nasega poslanika. Milijo da si ziv i zdrav jos sto godine i da zastupas nasi interesi i interesi prostih ljudi. Ti si nasa dika.

 • Oj Milijo nasa diko mlada
  Ne idi iz Svrljiga grada,

  U Svrljig nam donesi radost
  i vrati ovom mestu izgubljenu mladost,

  Oj Milijo poslanice seljacki
  brani nase muke u Skupstini junacki,

  Od kako si poslanik za Svrljig svi znaju
  Svrljizani ti radosni pesmu pevaju,

  Oj Milijo nasa diko
  neda tebe iz Svrljiga niko,

  Voli te i staro i mlado
  Oj Milijo nasa nado..

 • Mogućnosti u turizmu postoje, kao i u proizvodnji hrane i zanatskim radnjama. Problem je nemotivisanost mladih. Po celi dan i noć su u kladionici.

 • Svrljig ima sansu koju ne sme da ispusti. Ima poslanika ima dobru geografsku lokaciju ima pomoc od svih strana, pa kad ako ne sad?!?
  Probudite se Ljudi!!!

 • Miilijo samo napred mogu da te mrze ti si nas dozivnotni predsednik opstine

 • Milijo nedostajes nam vrati se. Ti si najbolji presednik i dozivotni za mene. Ostali su mnogo ispod tebe nemaju pojma.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *