KILOMETAR I PO NOVOG PUTA
Broj pregleda

Uskoro kreće asfaltiranje ulice Vase Albanca

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i direktor JP ”Putevi Srbije” Zoran Drobnjak minule nedelje potpisala su ugovor o asfaltiranju ulice Vase Albanca u dužini od 1480 metara.

Uredjenje-ulice

Ovo će biti prvi veći infrastrukturni poduhvat u novoj godini. Godinama unazad imamo problema sa udarnim rupama i trotoarem u ulici Vase Albanca, napokon to ćemo ove godine rešiti. Građani ovog dela Svrljiga dobiće potpuno novu i modernu ulicu, poručila je predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović nakon potpisivanja ugovora u Beogradu.

Ulica Vase Albanca je ujedno i glavna veza prema turističkoj destinaciji Stara planina – Babin zub, ali i povezuje okolna svrljiška sela koja su bogata turističkim kapacitetima, što će u narednom periodu biti okosnica privrednog rasta malih opština poput Svrljiga.

Slika1

Uređenje i asfaltiranje ulice planira se u toku ove kalnedarske godine, a dužina puta nešto je manja od jednog i po kilometara.

Milija Miletić, inicijator sastanka, insistirao je da se pojača održavanje saobraćajnica kroz samu opštinu i da se na mestima gde je potrebno izvrši rekonstrukcija puta grebanim asfaltom.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA