Search
Close this search box.
KILOMETAR I PO NOVOG PUTA
Broj pregleda

Uskoro kreće asfaltiranje ulice Vase Albanca

Podeli sa prijateljima:

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i direktor JP ”Putevi Srbije” Zoran Drobnjak minule nedelje potpisala su ugovor o asfaltiranju ulice Vase Albanca u dužini od 1480 metara.

Uredjenje-ulice

Ovo će biti prvi veći infrastrukturni poduhvat u novoj godini. Godinama unazad imamo problema sa udarnim rupama i trotoarem u ulici Vase Albanca, napokon to ćemo ove godine rešiti. Građani ovog dela Svrljiga dobiće potpuno novu i modernu ulicu, poručila je predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović nakon potpisivanja ugovora u Beogradu.

Ulica Vase Albanca je ujedno i glavna veza prema turističkoj destinaciji Stara planina – Babin zub, ali i povezuje okolna svrljiška sela koja su bogata turističkim kapacitetima, što će u narednom periodu biti okosnica privrednog rasta malih opština poput Svrljiga.

Slika1

Uređenje i asfaltiranje ulice planira se u toku ove kalnedarske godine, a dužina puta nešto je manja od jednog i po kilometara.

Milija Miletić, inicijator sastanka, insistirao je da se pojača održavanje saobraćajnica kroz samu opštinu i da se na mestima gde je potrebno izvrši rekonstrukcija puta grebanim asfaltom.

2 Komentara

  1. Svaka cast jedva cekam da vidim ulicu Vase Albanca bez rupa i krpacina.Sve sto je dobro hvalim a sto nevalja kritikujem i ne biram reci.Ostaje samo da se obecano i uradi!

  2. mora da ce skoro izbori za seljacku narodnu stranku kad posle toliko vremena narodni poslanik milija miletic donosi odluku da se asvaltira ulica vase albanca ako napravi i trotoari ce ga clasamo za dozivotnog presednia kao tia.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano