USS
Broj pregleda

Organizovano na vašar u Rumu

Ujedinjena seljačka stranka opštinski odbor Svrljig organizuje za svoje članove i simpatizere odlazak na tradicionalni vašar u Rumi. Organizovan polazak iz Svrljiga planiran je 2. marta u dva ujutru.

o_nama
Foto: Agronom

Za sve informacije zainteresovani se mogu javiti svakog radnog dana u sedištu Ujedinjene seljačke stranke na glavnom putu preko puta Osnovne škole, u tržnom centru, u vremenu od 08-13 časova ili na telefon 822 028.

Rok za prijavu je 28. februar 2015. godine.

Broj mesta je ograničen.

U potpisu obaveštenja
predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik
Milija Miletić

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Jedan komentar

  • Preporučujem da članovi USS koji su verujući nadju vremena, pored obilaska svih eksponata na naznačenoj priredbi, da posete i pomole se Hristu Spasitelju u izuzetno lepom hramu posvećenom Saboru srpskih svetitelja, u Rumi. Koristim ovu priliku da pozovem sve verujuće u USS da iniciraju uspostavljanje bliskih – bratskih i sestrinskih odnosa izmedju parohijana crkvenih opština u Svrljigu i Rumi. Idite i vidite tu lepotu, to bogatstvo vere i toplinu verujućih pravoslavaca te opštine pa ćete shvatiti zašto pozivam da se uspostave bliske veze u okviru naše apostolske SPC. Živeo Svrljig!!!.

Komentar

Your email address will not be published.