Search
Close this search box.
SVRLJIG-NIŠ
Broj pregleda

Seljačka stranka u novim prostorijama u Nišu

Podeli sa prijateljima:

U Nišu, u Dušanovom bazaru, svečanim presecanjem vrpce predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić otvorio je nove prostorije USS GO NIŠ.

Otvaranje-USS-NIS
Miletić je ovom prilikom rekao da je USS stranka koja ima svog predstavnika u Parlamentu Srbije i da na taj način direktno utiče na bolji položaj sela i seljaka.

Ljudi se masovno vraćaju selima i obrađuju svoje njive kako bi dodatno olakšali sebi život u ovim teškim ekonomskim trenucima. USS na nivou grada Niša biće veoma, a u prostorijama stranke građani će moći da dobiju sve informacije koje su im potrebne radi ostvarivanja subvencija, premija i svega onoga što daju Ministarstvo poljoprivrede i Republika Srbija, rekao je Miletić.

Predsednik stranke i narodni poslanik Milija Miletić je svim građanima čestitao slavu Sv. Trifun i praznik Sretenje Gospodnjeg i poželeo da ova i naredne godine budu rodne i blagorodne, kako na njivamam tako i u kućama.

3 Komentara

  1. Cumi otvara kncelarije ali nikako da otvori neko radno mesto koje je obecao dok nije seo u poslanicku klupu.Na sledeci izbori dacemomu p…. pa ce se vrati u Pluzinu gde mu je i mesto.Kakav je domacin videli smo u emisiji o poljoprivrednicima a ono sto smo videli govori vise od hiljadu reci.Mogo je bar u necijem domacinstvu da se slika kad je vec ovce pozajmio.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano