Search
Close this search box.
BRŽI INTERNET
Broj pregleda

Telenorov 3G signal i u Svrljigu

Podeli sa prijateljima:

Telenor je proširio pokrivenost mreže 3G signalom za više od 10 odsto i na oko 100 lokacija koje su ranije imale 2G signal sada je uveden 3G. Od prošlog ponedeljka 3G signalom pokriveno je i područje Svrljiga.

telenor

Opštine u kojima je unapređen signal su: Prijepolje, Babušnica, Čajetina, Vranje, Bosilegrad, Bela Palanka, Nova Varoš, Pirot, Crna Trava, Koceljeva, Dimitrovgrad, Medveđa, Loznica, Osečina, Kuršumlija, Trgovište, Niška Banja, Vlasotince, Svrljig, Nova Varoš, Užice, Priboj, Krupanj, Ivanjica, Bajina Bašta, Valjevo, Gadžin Han, Sjenica i Surdulica.

Telenor je prvi mobilni operator koji je pustio 3G signal na frekvenciji od 900 MHz. Država je omogućila primenu tehnološke neutralnosti, koja dozvoljava operatorima da koriste najnaprednije tehnologije na bilo kom spektru, a to će za naše korisnike značiti naprednije korisničko iskustvo u pogledu pokrivenosti i dostupnosti usluga visokog kvaliteta, kaže Goran Vasić, izvršni direktor korporativnih poslova u Telenoru.

Zahvaljujući tome, još veći broj korisnika imaće brzi mobilni internet i moći će da koristi čitav spektar naprednih usluga u Telenorovoj pametnoj mreži u gradskim i ruralnim sredinama. Korisnici koji žive u tim oblastima ili su tu samo na proputovanju biće u mogućnosti da koriste veće internet brzine (u redovnim uslovima veće od 1 Mbps), surfuju internetom, koriste društvene mreže i napredne servise.

Korisnici u svakom trenutku mogu da provere mapu pokrivenosti Telenorovim signalom na www.telenor.rs

NAJNOVIJE NA PORTALU

Lokalni izbori 2024

POKRET ZA SPAS SVRLJIGA: U subotu predizborni skup i koncert u gradskom parku

Sport

FK Svrljig izborio opstanak u Zoni Centar

Lokalni izbori 2024

ZNAMO SE: Razgovor sa građanima na zelenoj pijaci

40 godina od osnivanja

Obeležen Dan SŠ ,,Dušan Trivunac Dragoš” Svrljig

Odlična vest

Akcija ,,Na dinar – pet dinara” započeta u opštini Svrljig

Sportske vesti

Istorijska utakmica: Posle 47 godina sastali se ponovo SVRLJIG I PARTIZAN!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano