BRŽI INTERNET
Broj pregleda

Telenorov 3G signal i u Svrljigu

Telenor je proširio pokrivenost mreže 3G signalom za više od 10 odsto i na oko 100 lokacija koje su ranije imale 2G signal sada je uveden 3G. Od prošlog ponedeljka 3G signalom pokriveno je i područje Svrljiga.

telenor

Opštine u kojima je unapređen signal su: Prijepolje, Babušnica, Čajetina, Vranje, Bosilegrad, Bela Palanka, Nova Varoš, Pirot, Crna Trava, Koceljeva, Dimitrovgrad, Medveđa, Loznica, Osečina, Kuršumlija, Trgovište, Niška Banja, Vlasotince, Svrljig, Nova Varoš, Užice, Priboj, Krupanj, Ivanjica, Bajina Bašta, Valjevo, Gadžin Han, Sjenica i Surdulica.

Telenor je prvi mobilni operator koji je pustio 3G signal na frekvenciji od 900 MHz. Država je omogućila primenu tehnološke neutralnosti, koja dozvoljava operatorima da koriste najnaprednije tehnologije na bilo kom spektru, a to će za naše korisnike značiti naprednije korisničko iskustvo u pogledu pokrivenosti i dostupnosti usluga visokog kvaliteta, kaže Goran Vasić, izvršni direktor korporativnih poslova u Telenoru.

Zahvaljujući tome, još veći broj korisnika imaće brzi mobilni internet i moći će da koristi čitav spektar naprednih usluga u Telenorovoj pametnoj mreži u gradskim i ruralnim sredinama. Korisnici koji žive u tim oblastima ili su tu samo na proputovanju biće u mogućnosti da koriste veće internet brzine (u redovnim uslovima veće od 1 Mbps), surfuju internetom, koriste društvene mreže i napredne servise.

Korisnici u svakom trenutku mogu da provere mapu pokrivenosti Telenorovim signalom na www.telenor.rs

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *