Miroslav Tošić na turniru u Bugarskoj

„MEMORIJAL GEORGI TRINGOVA“

Velemajstor Miroslav Tošić, član šahovskog kluba „Zeleni Vrh“ Svrljig, od 1. do 9. februara 2015. godine učestvovaće na prestižnom Međunarodnom turniru „Memorijal Georgi Tringova“ koji se održava u Plovdivu, Bugarska.

Miroslav-Tosic

U veoma jakoj konkurenciji od oko 200 šahista od toga oko dvadesetak velemajstora, naš velemajstor će pokušati da dostojno prezentuje naš klub, Svrljig i Srbiju.

Najzanimljivije partije biće direktno prenošene i one se mogu pratiti svakog dana preko sajta „Večiti šah“, saopšteno je iz Š.K. „Zeleni Vrh“ Svrljig.

Povezano

6 Komentari

  • auuuuuuu….prosao kao bos po trnju, najgore plasirani VM, 59-o mesto.Bravo

  • bilo bi korektno da sada s.k. Zeleni Vrh izda saopstenje o rezultatu, posto je sa ovako lepim tekstom ispracen, nazalost vise nemamo dostojnog za reprezentaciju naseg grada, i sto pre ga treba zaboraviti.Ima u Svrljigu mnogo kvalutetnijih ljudi, vreme ce pokazati

  • od njega su bolji i Stefana i Adela,a inace Srbiju su zaista predstavljali jaki igraci,njih desetak.Zeleo bih da nas velemajstor ponovo pocne dobro da igra i da shvati da ove pompezne najave sa netacnim podacima i bajatim slikama samo njemu odmazu.Trebalo bi da stavi crtu i sam objektivno igra,a i da objektivno informise javnost o svojim rezultatima.Na turniru je imao samo jednog ozbiljnijeg protivnika,a zavrsio je katastrofalno.Pocni velmajstore da igras samo sah,batali politiku i bices ponovo onajk stari,a opstina neka proslogodisnjih 330 ooo poveca na 666 666,da bi mogao da igras na svim turnirima.

  • samo da dodam.Klub i pogotovo pojedinac,koji dobijaju 330 000 od op[tine bili bi duzni,barem moralno,da daju potpune informacije o svim svojim aktivnostima,i to apsolutno objektivno .Gradjani Svrljiga zele da znaju za sta daju novac. Po koji put,retko,najavi se neki dogadjaj npr.odrzace se,ucestvovace i sl.Izuzetno retko se objave rezultati,odnosno samo kad su koliko toliko solidni,pa i tada se nesto sto je relativno dobro predimenzionira,a vec je postala napadna glorifikacija ponekog pojedinca.Itd,itd.Samo cu jos navesti dva sajta na kojima se moze doci do podataka o rezultatima sahista,uz napomenu da treba podatke traziti ne previse dugo posle takmicenja.Sajtovi su veciti sah i chess results.Dakle,ako neko od nas sahista krije svoje uspehe ili neuspehe,sada vise nece to moci lako da cini.Licno o sebi kao sahisti nikad necu pisati i govoriti neistine,a ljubitelj sam tacnih i blagovremenih informacija.

  • nista od izvestaja iz S.K. Zeleni Vrh o rezultatima svog predsednika, velemajstora, vodje, idola,…….., pa nemoguce da ih je sramota, neznaju oni za sram.Ili jos pisu izvestaj, ima puno toga da se napise, ako se predsednik uopste i seca da je bio na turniru!?

  • predlazem Vama, modelatorima ovog sajta, da zatrazite rezultate od sk Zeleni Vrh….ovako izgleda neozbiljno, tj. ja vas kao nesto pitam, a ne zanima me odgovor.Isuvise je ovo dobar sajt, i daje jako objektivne i korisne informacije ljudima, a onda se pojavi neko (sk Z Vrh) ko zeki tek da nesto objavi popularnosti radi, a zatim-tajac.Tosic da predstavlja nas grad, i da nas dostojno reprezentuje???Sahisti Srbije ga nazalost spominju po nekim drugim stvarima…alkohol i neprofesionalan odnos prema sahu.

Komentar

Your email address will not be published.