Svrljiške novine

DOPALO MU SE...
Broj pregleda

Vlado Georgijev u Svrljigu

A be Kamiondžije ludi li ste? Objavio je popularni pevač Vlado Georgijev na svom Tviter profilu nakon boravka u najpoznatijem restoranu na jugu zemlje.

vladoGeorgijev je Svrljig posetio 12. decembra, kada je boravio u restoranu ”Kamiondžije”.

Zadivljen porcijama koje se ovde služe od vajkada on je brže bolje to podelio sa mnogobrojnim prijateljima i kolegama na Tviteru.

Vlado-2Inače, ”Kamiondžije” je čuven po ogromnim porcijama i preukusnom jelu.

Mnogi kažu da je Svrljig poznat po dobrom roštilju upravo zbog ovog restorana.  Tako da ukoliko putujete prema Svrljigu i ne svratite u ”Kamiondžije”, to vam je, kao da niste ni dolazili.

Foto: Kamiondzije
Foto: Kamiondzije restoran

(Foto: twitter.com/VladoGeorgiev)

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

2 Komentara

  • Extra hrana i cak previse. Niko gladan ne izlazi.Tesko je 1 porciju pojesti.

  • Pitam se koliko će još, vremena i materijalnih troškova, trebati ovoj opštinskoj upravi da se ulože u pravu promociju svih turističkih kvaliteta – a tu je restran Kamiondžije na čelu kolone – na teritoriji opštine Svrljig???. Pare od vanpansionske potrošnje ne slivaju se u opštinski budžet bez rada, ali ovo što je do sada učinjeno nije dovoljno ni da se na 10. Belmužijadu – ove godine – dovede 100.000 potencijalnih potrošača belmuža, svrljiškog sira i svrljiške jagnjetine, početkom avgusta. Idemo u susret Vidovdanskom turniru u malom fudbalu, a gde su pripreme za dovodjenje najboljih regionalnih ekipa, ako već ne dovode iz bratskog Šentjerneja, odnosno iz bugarskih gradova sa kojima se godinama saradjuje. Aman ljudi, uradjeno je mnogo dajte još dobro organizovanog nastupa i biće novca za bolji život u Svrljigu i svim selima oko njega. Živeo Svrljig!!!.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *