Svrljiške novine

„DOBRILA STAMBOLIĆ“
Broj pregleda

Novi toaleti u Osnovnoj školi

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović obišla je juče završne radove na renoviranju toaleta u osnovnoj školi „Dobrila Stambolić“.

WC

Za nešto manje od godinu i po dana renovirano je 14 toaleta, rekonstruisan je i kompletni deo odvoda kanalizacije koji je dotrajao. Takođe, pored tekućih popravki zamenjena je i stolarija, pa sada toaleti imaju novi, potpuno novi izgled.

Opština Svrljig će i dalje pomagati OŠ „Dobrila Stambolić“ i dati podršku realizaciji svih korisnih ideja koje imaju, sve u cilju poboljšanja uslova za rad i učenje naših najmlađih sugrađana. Ima još dosta toga da se uradi, ali sa proleća kreću novi radovi, poručila je predsednica opštine Jelena Trifunović.

Predsednica opštine obišla OŠ Dobrila Stambolić Svrljig

Direktor ove Ustanove Saša Golubović iskoristio je priliku i zahvalio se Lokalnoj samoupravi na pruženoj pomoći u svakom pogledu.

Trenutno se izvode radovi na renoviranju četiri toaleta i to će biti završeno za nekih dvadesetak dana. S proleća pokrećemo postupke za izgradu ograde oko škole i betoniranje platoa, rekao je Golubović.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

4 Komentara

  • Nijee fer mi dok smo bili nistanovo nije bilo 🙁

  • Dobro nalepljene plocice 😀

  • Samo napred i sve pohvale!!!

  • Zasto ne obidjete toalete u isturenim odeljenjima koi ne s amo da su bez sanitarije i vode nego su cak i poruseni. Nije valjda da su deca sa sela drugog reda.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *