USPEŠNI KOŠARKAŠI
Broj pregleda

Novogodišnja proslava K.K. ”Svrljig”

K.K. ”Svrljig” posle veoma uspešne sezone, danas je u kafeu ”Tref” organizovao novogodišnju žurku za košarkaše, prijatelje kluba i ostale goste.

kosarkasi-01

Pored 140 devojčica i dečaka, novogodišnjoj žurki prisustvovali su i predstavnici Uprave kluba, mnogobrojni gosti i predstavnici lokalne samouprave.

Velika zahvalnost pripada deci i njihovim roditeljima. Ova godina nam je bila veoma teška i uspešna. Iskreno, nismo se nadali da ćemo postići ovakave rezultate, ali 2016-te očekujemo prave rezultate, poručio je trener Igor Radivojević.

Inače, od pet selekcija koje su se takmičile, devojčice su ušle u Kvalitetniju ligu Srbije, dok su dečaci u ligi ”Istok” drugi na tabeli.

Utakmice se nastavljaju već 14.01.2015. na turniru u Zemunu gde će se K.K. ”Svrljig” sastati sa ekipom K.K. ”Bežanija”. Svrljižani će učestvovati i na turniru koji nosi ime ”Rajko Žižić”.

Trener košarkaša poručio je da je upis nove dece u februaru  2015. godine.

Želeo bih da iskoristim priliku da svim Svrljižanima, košarkašima i košarkašicama poželim puno sreće zdravlja i uspeha, poručio je Igor Radivojević.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • Čestitam košarkašicama i košarkašima, malim i velikim članovima KK “Svrljig” na uspehu koji su postigli tokom ove godine, a uz dobro zdravlje neka im 2015.bude još uspešnija. Roditeljima koji su uložili mnogo svoje ljubavi, novca i vremena u male košarkašice i košarkaše, neka se raduju svakom njihovom uspehu jer su ovi dani učeničke košarke najlepše iskustvo koje mogu da priušte svojoj deci. Lepotu timskog uzrastanja sagledaće tek kasnije ali sada treba dati podršku, pa oni koji se još razmišljaju da li ili ne podržati svoje dete/cu neka se ne premišljaju mnogo i neka pruže koliko god mogu podrške deci da rastu u tako dobrom kolektivu kao što je KK “Svrljig”. Živeo Svrljig!!!.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *