TRADICIONALNO

Novogodišnji paketići za osnovce

Broj pregleda

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović danas je obišla osnovce OŠ “Dobrila Stambolić“ i podelila im prigodne novogodišnje poklone.

Pokloni Pored matične škole u Svrljigu, predsednica je obišla i isturena odeljenja u Lalincu, Guševcu, Drajincu, Prekonogi, Niševcu, Ribaru, Izvoru, Burdimu, Okruglici i Grbavču.

Deca

Dragi mališani želim vam da novogodišnje i božićne praznike provedete u zdravlju, miru i sreći. Da budete dobri đaci i postanete pravi ljudi, da slušate vaše roditelje, vaše bake i deke, poručila je predsednica opštine okupljenoj dečici.

SVRLJIG

U matičnoj školi u Svrljigu podeli paketića prisustvovao je i direktor Osnovne škole Saša Golubović.

Svrljig-skola

Inače, pokloni su uručeni i deci predškolskog uzrasta u Svrljigu i na seoskom području.

I PREDSEDNICI POKLON/ BURDIMO

Za-predsednicu

Prilikom posete školi u Burdimu, predsednici opštine uručena je čestitka koju su napravila dva đaka iz ovog sela.

UČENICI PRIKAZALI NOVOGODIŠNjU PREDSTAVU/ RIBARE

Deca-Ribare

Učenici OŠ “Dobrila Stambolić“ koji nastavu pohađaju u Ribaru, danas su predsednici opštine prikazali deo novogodišnje predstave koju će premijerno prikazati u oči Nove godine.

Podela paketića biće nastavljena sutra.

Pročitajte i

Novogodišnji ukrasi, foto: Svrljiške novine

Krenulo novogodišnje ukrašavanje centra grada

Proteklih dana krenulo je novogodišnje ukrašavanje centra Svrljiga.  Postavljeni su prošlogodišnji ukrasi, a nabavljeni su i neki novi. Novogodišnja jelka ove godine postavljena je ispred

Srećna pravoslavna Nova godina

Danas obeležavamo pravoslavnu Novu godinu po Gregorijanskom kalendaru. Ovaj dan obeležava se pored Srbije i Crne Gore i u BiH, Republici Srpskoj, Makedoniji i pravoslavnim

1 Komentar

  • Puna podrska i sve čestitke predsednici opstine za ovakav potez nasim malim decicama,isto tako i podrska predsednici javno da bude na čelu stranje u koju se trenutno nalazi.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *