31. PO REDU

Književni susreti „Dani Gordane Todorović“

Broj pregleda

U petak, 12. decembra od 19 časova, u salonu Centra za turizam, kulturu i sport održaće se završno veče trideset prvih književnih susreta „Dani Gordane Todorović“.

Arhivska fotografija
Arhivska fotografija

Uz druženje sa poezijom Gordane Todorović i nagrađenih pesnika, ovom prilikom biće uručena nagrada pobedniku konkursa Aleksandru Mariću iz Kraljeva.

U prigodnom programu učestvovaće i prošlogodišnja pobednica Sonja Jankov iz Novog Sada, a o svrljiškim pesnicima govoriće prof. dr Nedeljko Bogdanović u besedi pod nazivom „Svilen konac svrljiškog pesništva“

Najnoviji broj časopisa za književnost, umetnost i kulturnu baštinu „Bdenje“ predstaviće urednik časopisa Radoslav Vučković.

Pozivamo sve ljubitelje poezije da prisustvuju ovom kulturnom dešavanju u Centru za turizam, kulturu i sport, u petak, 12. decembra od 19,00 časova, poručuju iz Centra za turizam, kulturu i sport.

Pročitajte i

Miljan Milenković, foto: M. Stojadinović, Svrljiške novine

Svaki umetnik ima svoju ličnu poetiku

Rođen u Svrljigu 15. 2. 1979. godine. Srednju umetničku školu završio u Nišu 1996. godine. Fakultet likovnih umetnosti, odsek slikarstvo, završio je na Fakultetu umetnosti

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *