Search
Close this search box.
PREDSEDNIK SO OBIŠAO SELA
Broj pregleda

Ručno postavili banderu

Podeli sa prijateljima:

U Lukovu i Vlahovu, kao i u obližnjim zaseocima, i dalje nema struje. Sela je danas obišao predsednik SO Svrljig Nebojša Antonijević.

Svrljig

Monteri Elektrodistribucije Svrljig i kolege iz Vranja danas su ručno podigli banderu i namontirali pokidane žice.

Teren je nepristupačan, mašine ne mogu da priđu na pojedinim mestima gde su bandere pale. Danas smo morali da banderu ručno podignemo, kaže Marinko Živadinović iz Elektrodistribucije pogon Svrljig.

Lukovo

Takođe, danas predsednik Skupštine opštine Svrljig Nebojša Antonijević obišao je sela Lukovo i Vlahovo i razgovarao sa žiteljima o trenutnom stanju na terenu.

Antonijevic-sa-ziteljima

Na terenu je i dalje teško. Radnici Elektrodistribucije pokušavaju da osposobe električnu mrežu, ali to ide veoma sporo zbog snega i leda, rekao je Antonijević.

U ovim selima ni danas nije bilo struje, a Nebojša Antonijević prilikom posete obišao je nekoliko domaćinstva, kao i mesnu kancelariju u Lukovu.

U-Razgovoru-sa-predsednikom

Budnim okom pratimo sva dešavanja, non-stop smo na terenu pružamo pomoć našim Svrljižanima – onoliko koliko možemo, kaže Antonijević.

3 Responses

    1. Poštovani g-dine M. Randjelovic,
      lepo je što ste prisutni na ovim online novinama svaki dan. Pratite i dalje šta se dešava na teritoriji opštine Svrljig, ali bilo bi lepo ako bi mogli tamo u dalekoj Engleskoj da se povežete sa drugima koji imaju osećaj za svoje poreklo pa da pokrenete akciju za pomoć ovdašnjim stradalnim starim licima iz sela koja danima nemaju struje. Svaka pomoć je dobrodošla, ali bi bilo najbolje da se koordinacija obavi sa nadležnima u opštinskoj upravi. U svakom slučaju, danas Vi pomozite a na leto, u dane Belmužijade ili Janijade dodjite da se družimo …

  1. Kasno Marko na kosovo stize,jedina osoboa koja obilazi sela bez struje i ugrožene mestane koji nemaju struju itd i kojai je najaktivni i uvek uz svoj narod jeste aktuelna predsednica opstine Svrljig gospodjica Jelena Trifunovic zato njoj sve čestitke i puno uspeha u daljem radu i neka ostali rukovodeci organi slede njen rad van opstine i obilaze mestane najugrozenijih.Ziveo Svrljig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Fudbalski klub “Svrljig” završio takmičenje na 6. mestu tabele Zona Centar

Srećna slava

Obeležen Spasovdan u manastiru Vaznesenje Gospodnje u selu Labukovo

Miletić čestitao Spasovdan

Srećna slava

DANAS JE SPASOVDAN I CRVENO SLOVO

Vreme

RHMZ upalio crveni alarm

Sport

Počinju pripreme za 67. Vidovdanski turnir u malom fudbalu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano