Search
Close this search box.
LEDENO DOBA
Broj pregleda

Predsednica obišla sela bez struje

Podeli sa prijateljima:

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović jutros je obišla sela koja su predhodnih dana ostala bez struje, kao i putne pravce na kojima je saobraćaj usporen zbog leda.

SVRLJIG-SNEG

Opština Svrljig u saradnji sa ostalim preduzećima na teritoriji grada, kao i Preduzećem za putev Niš radi na osposobljavanju putnih pravaca, razčišćavanju puta i posipanju putnih prvaca rizlom, rekla je predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović.

PZP J. Trifunovic
PZP NIŠ – Skretanje za Galibabinac

Na pojedinim saobraćajnim pravcima polomljene grane blokiraju put i prave dodatne probleme vozačima, ali radnici JKSP “Svrljig“ rade na uklanjanju grana i stabala sa kolovoza.

Mestani-Galibabinca
Meštani Galibabinca u razgovoru sa predsednicom opštine

Predsednica opštine je razgvovarala i sa meštanima u Galibabincu i Radmirovcu, gde još uvek nema struje, ali po rečima nadležnih u toku dana biće otklonjeni kvarovi na elektronaponskoj mreži, te će se stanje u skoro svim svrljiškim selima stabilizovati.

Ranko-Bogojevic

U selu Galibabinac predsednica je razgovarala i sa odbornikom Ujedinjene seljačke stranke Rankom Bogojevićem koji kaže da sem što nema struje, nema većih problema.

Put

Inače, tokom dana sva sela na teritoriji svrljiške opštine trebalo bi da dobiju struju.

2 Komentara

  1. Sve pohvale predsednici opštine Jeleni za obilaženje stradalih delova opštine kojom rukovodi. Mogli bi predsednici, baš naglašavam one muškarčine na čelu opštinskih odbora partija/stranaka u Svrljigu, da pokažu bar prisutnost na ovakvim problemskim mestima, koliko i predsednica opštine. Ukoliko se sada ne snadju neka ne dave okolinu političkom propagandom kad dodje lepo vreme ili predizborna kampanja. Na ovakvoj muci se poznaju junaci i junakinje, a predsednica Jelena je svojim obilaskom zaslužila da ponese obeležije junakinje Svrljiga. Živeo Svrljig!!!.

  2. Radi znanja i ravnanja.Za vise od dve trecine sada popadalih stubova znalo se puno ranije da su osteceni i gotovo neupotrebljivi te da su kao takvi morali da budu zamenjeni a nisu jer nije bilo novih stubova na lageru.Krivica za to je ponajmanje kod radnika distribucije u Svrljigu jer se za odrzavanje el.energ.objekata ponajmanje izdvaja.Ne rade se redovno i pregledi objekata radi utvrdjivanja u kakvom su uopste stanju.Stednja,smanjenje troskova,nerad ili iznudjen rad sa stomanje troskova i jos puno toga jos,doveli su do ovoga da nam toliko stubova popada i da nam je stanje sa strujom u opstini takvo kakvo jeste.Za ocekivati je da bude i gore a ono i jeste gore od onoga sto se zna,bar kada je u pitanju redovna isporuka el.energije.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano