Search
Close this search box.
SVAKA ČAST
Broj pregleda

RB KOP želi da preuredi česmu kod železničke stanice

Podeli sa prijateljima:

Nakon pisanja ”Svrljiških novina” o zanemarenoj česmi posvećenoj palim borcima, za obnovu i renoviranje redakciji ”Svrljiških novina” javila se firma RB KOP iz Svrljiga.

rb-kop

U vašim novinama smo pročitali vest i odmah smo oduliči da samoinicijativno preduzememo neke mere za uređenje spomen-česme na železničkoj stanici. Radove ćemo početi tek onda kada dobijemo sve potrebne saglasnosti od Železnice i eventualno Opštine Svrljig, kaže Bratislav Rašić, direktor RB KOP firme.

RB KOP Svrljig planira da izvede kompletnu rekonstrukciju česme, uz eventualno konsultovanje sa projektantima prilikom rekonstrukcije.

”Svrljiške novine” javno pohvaljuju firmu RB KOP koja je na ovaj način pokazala veliku želju i volju po pitanju poboljšanja vizuelnog izgleda Svrljiga.

O početku akcije bićete blagovremeno obavešteni..

RB KOP – SVRLJIŠKI ADRESAR

2 Responses

  1. Velika pohvala RB KOP sto je prihvatio i uzeo stvar u svoje ruke da renovira ovu cesmu sve cestitke i pohvale Bratislavu Rasicu

  2. Svaka cast vlasniku firme sto zeli da uredi cesmu ali pre nego sto dobije odobrenje od opstine i zeleznice neka dodje da sredi beton iza zgrade broj 4 u prvomajskoj jer je polomio beton prilikom uvodjenja struje za izbeglicku zgradu i naravno nije doveo u prvobitno stanje.Sad nama ulazi voda u podrum i naravno za ovaj problem niko nije nadlezan.Za ovo nije potrebno nikakvo odobrenje a ako se ovo ne sanira moze mnogo da kosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Obaveštenje

Dodela plastenika poljoprivrednicima iz Svrljiga

Saopštenje

MI SNAGA NARODA: Ogorčenje zbog izborne izdaje Adame Dragane Stanisavljević

Niš-Svrljig

MILETIĆ: Nova fabrika i zgrada terminala od velikog značaja za jugoistok Srbije!

FSRIS

KONFERENCIJA ZONE CENTAR: Nove lopte za FK Svrljig

Belmužijada 2024

U toku su prijave za učešće u sportskim igrama na 18. Belmužijadi

Nastavak...

FOTO INFO: Ponovo neko lomi mlada stabla…

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano