SVAKA ČAST

RB KOP želi da preuredi česmu kod železničke stanice

Broj pregleda

Nakon pisanja “Svrljiških novina“ o zanemarenoj česmi posvećenoj palim borcima, za obnovu i renoviranje redakciji “Svrljiških novina“ javila se firma RB KOP iz Svrljiga.

rb-kop

U vašim novinama smo pročitali vest i odmah smo oduliči da samoinicijativno preduzememo neke mere za uređenje spomen-česme na železničkoj stanici. Radove ćemo početi tek onda kada dobijemo sve potrebne saglasnosti od Železnice i eventualno Opštine Svrljig, kaže Bratislav Rašić, direktor RB KOP firme.

RB KOP Svrljig planira da izvede kompletnu rekonstrukciju česme, uz eventualno konsultovanje sa projektantima prilikom rekonstrukcije.

“Svrljiške novine“ javno pohvaljuju firmu RB KOP koja je na ovaj način pokazala veliku želju i volju po pitanju poboljšanja vizuelnog izgleda Svrljiga.

O početku akcije bićete blagovremeno obavešteni..

RB KOP – SVRLJIŠKI ADRESAR

Pročitajte i

Obnovljena česma u Đurincu

U starom selu Đurinac, nadomak Svrljiga, u proteklom periodu, mesna zajednica ovog sela uz, pomoć Opštine, obnovila je česmu koja je smeštena u najlepšem delu sela

2 Komentar

  • Velika pohvala RB KOP sto je prihvatio i uzeo stvar u svoje ruke da renovira ovu cesmu sve cestitke i pohvale Bratislavu Rasicu

  • Svaka cast vlasniku firme sto zeli da uredi cesmu ali pre nego sto dobije odobrenje od opstine i zeleznice neka dodje da sredi beton iza zgrade broj 4 u prvomajskoj jer je polomio beton prilikom uvodjenja struje za izbeglicku zgradu i naravno nije doveo u prvobitno stanje.Sad nama ulazi voda u podrum i naravno za ovaj problem niko nije nadlezan.Za ovo nije potrebno nikakvo odobrenje a ako se ovo ne sanira moze mnogo da kosta.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *