Search
Close this search box.
PROMOCIJA SVRLJIGA
Broj pregleda

Čestitke najuspešnijima

Podeli sa prijateljima:

Protekle nedelje predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović ugostila Svrljižane koji su učestvovali na manifestacijama “Dani banice“, “Vojvođanski dani“ i “Zlatne ruke“.

Predstavnici-sa-predsednicom

Vredno je istaći da su Svrljižani, kao i predhodnih godina, na ovim manifestacijama ostvarili odlične rezultate, prezentovali opštinu Svrljig na najbolji mogući način i osvojili značajna priznanja.

Tako je Sevdija Ivković na osmom po redu takmičenju u spremanju zimnice – na manifestaciji “Zlatne ruke“ osvojila zlatnu medalju spremivši naj zimnicu u 2014. godini. Sevdija je imala i najbolje aranžirani sto na manfestaciji “Dani banice“ za šta je nagrađena diplomom.

Na manifestaciji “Vojvođanski dani“ koja se ove godine održala po 14-ti put u Budimpešti, za narodne rukotvorine, tradicionalne vezove, prirodne proizvode i dr. nagrađeni su predstavnici udruženja “Gorska Vila“ – Stefanović Emina, Jovanović Marina, Jovanović Saša, Jevtić Dalibor i Vasić Anica.

U ime opštine Svrljig čestitam vam na svim osvojenim nagradama. Drago mi je što je već postala tradicija da u Svrljig donosite pehare, medalje, diplome, zahvalnice, dobre utiske i nove ideje, poručila je predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i dodala da je ovo zaista dobar primer prezentovanja jedne male opštine.

Jedan komentar

  1. Evo predloga za udruženje “Gorska vila” i ZZ”Svrljižanka”: okupite se, okupite i sve one koji su učestvovali na obuci za pisanje projekata pa nastupite sa projektnim idejama ka pobratimskoj opštini Šentjernej, kao i bugarskim opštinama Lom i Vršec, ali nemojte da zaboravite i “Svrljižankine” projektne partnere iz Italije i Nemačke. Imate mnogo toga da napravite za svoje organizacije i opštinu Svrljig, ali pre svega mislite na stvaranje novih radnih mesta jer su ona osnova bolje budućnosti za sve žitelje ove opštine. Pitanje je da li vi ovo hoćete ili nećete da uradite, a dosadašnji pojedinačni rezultati govore da za boljitak imate osnova, ali koliko se može videti razjedinjenost ljudskih i materijalnih resursa predstavlja osnov neuspeha poboljšanja života u Svrljigu. Dajte da vidimo možete li promeniti život u ovoj opštini a ne samo broj medalja i pehara koje sakupite na razgovoru sa predsednicom opštine Jelenom Trifunović. Živeo Svrljig!!!.

Ekstra testera komerc

NAJNOVIJE NA PORTALU

Ministar

Đerlek obišao ulicu Petra Miloševića u kojoj je rekonstruisana vodovodna mreža

Završeni radovi

Ministar Edin Đerlek danas u poseti Svrljigu povodom rekonstrukcije vodovodne mreže

Radno

Uređenje kanala i propusta prema Drajincu

Ogroman skup podrške

Ogroman skup podrške Ujedinjenoj seljačkoj stranci povodom 24 godine od osnivanja

Politika

Veliki skup Ujedinjene seljačke stranke u Narodnom pozorištu

Praznik

Danas je Sretenje Gospodnje

PU ,,Poletarac'' Svrljig
Izrada web sajtova

Povezano