SPORT

Novi uspesi košarkaškog klub ”Svrljig”

Broj pregleda

Još jedan uspešan vikend za svrljiške košarkaše KK ”Svrljig”.

KK-SVRLJIG

Naime, u Mini basketu dečaci rođeni 2004. godine savladali su vršnjake iz Bora, ekipu KK ”Bor”, rezultatom 41:21. Mlađe pionirke, devojčice rođene 2002. godine KK ”Svrljig” savladale su goste iz Zaječara, ekipu KK ”Bin Zaječar” 53 :35, dok su jedini poraz zabeležile pionirke rođene 2000. godine – nešto mlađe od protivničke ekipe, koje su nastupale na gostojućem terenu u Knjaževcu protiv istoimene ekipe, one su poražene rezultatom 87:69.

Igor Radivojević trener svrljiških košarkaša ističe da je zadovoljan sveukupnim učinkom, te da u narednom periodu očekuje još dobrih rezultata.

Iskreno na dobrom smo putu da pokažemo rezultate marljivog rada i truda koji smo uložili u košarkaški klub proteklih godinu i po dana, rekao je Radivojević.

Pročitajte i

FK ,,Svrljig” deklasirao ,,Toplicu”!

Fudbaleri FK ,,Svrljig” prosto su deklasirali ,,Toplicu” iz Šarlinca pobedivši 4:1 (2:0) u 9. kolu Nišavske okružne lige. Svrljižani su tokom cele utakmice dominirali na

Rasadnik Žića, pobednik turnira, dodela pehara, foto: M.M.

,,Rasadnik Žića” osvojio turnir u Svrljigu

Ekipa ,,Rasadnik Žića” pobedom 7:2 nad svrljiškom ekipom ,,Amphora Planet Win” osvojila je ovogodišnji 64. Vidovdanski turnir.  U velikom finalu sastale su se dve najbolje ekipe

2 Komentar

  • Svaka vam cast. samo napred…

  • Čestitke mladim košarkašicama i košarkašima, kao i treneru Igoru, na svim postignutim rezultatima, pa i onom gde su utakmicu izgubili na gostovanju. Svaki koš je uspeh, svaka dobijena utakmica još veći uspeh, a učešće tolikog broja devojčica i dečaka iz Svrljiga u košakaškoj igri je najveći uspeh svih njih. Želim da čestitam i njihovim roditeljima, da tako nastave da podržavaju svoju decu i podstaknu druge roditelje da se pokrenu i svoju decu podstaknu na neki organizovani angažman u Svrljigu. Tako će oni biti osigurani da im se deca dobro socijalizuju, da odrastaju u dobroj sportskoj sredini. Živela naša deca i sa njima budućnost Svrljiga i Srbije!!!!!.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *