Search
Close this search box.
SPORT
Broj pregleda

Novi uspesi košarkaškog klub ”Svrljig”

Podeli sa prijateljima:

Još jedan uspešan vikend za svrljiške košarkaše KK ”Svrljig”.

KK-SVRLJIG

Naime, u Mini basketu dečaci rođeni 2004. godine savladali su vršnjake iz Bora, ekipu KK ”Bor”, rezultatom 41:21. Mlađe pionirke, devojčice rođene 2002. godine KK ”Svrljig” savladale su goste iz Zaječara, ekipu KK ”Bin Zaječar” 53 :35, dok su jedini poraz zabeležile pionirke rođene 2000. godine – nešto mlađe od protivničke ekipe, koje su nastupale na gostojućem terenu u Knjaževcu protiv istoimene ekipe, one su poražene rezultatom 87:69.

Igor Radivojević trener svrljiških košarkaša ističe da je zadovoljan sveukupnim učinkom, te da u narednom periodu očekuje još dobrih rezultata.

Iskreno na dobrom smo putu da pokažemo rezultate marljivog rada i truda koji smo uložili u košarkaški klub proteklih godinu i po dana, rekao je Radivojević.

2 Komentara

  1. Čestitke mladim košarkašicama i košarkašima, kao i treneru Igoru, na svim postignutim rezultatima, pa i onom gde su utakmicu izgubili na gostovanju. Svaki koš je uspeh, svaka dobijena utakmica još veći uspeh, a učešće tolikog broja devojčica i dečaka iz Svrljiga u košakaškoj igri je najveći uspeh svih njih. Želim da čestitam i njihovim roditeljima, da tako nastave da podržavaju svoju decu i podstaknu druge roditelje da se pokrenu i svoju decu podstaknu na neki organizovani angažman u Svrljigu. Tako će oni biti osigurani da im se deca dobro socijalizuju, da odrastaju u dobroj sportskoj sredini. Živela naša deca i sa njima budućnost Svrljiga i Srbije!!!!!.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano