Search
Close this search box.
FUDBAL
Broj pregleda

Svrljig demolirao ekipu ”Nemetali” 11:0

Podeli sa prijateljima:

Fudbaleri FK ”Svrljig” ubedljivo su savladali ekipu ”Nemetali” rezultatom 11:0, u desetom kolu zone ”Istok”.

FKSVRLJIG
Arhivska fotografija

Golove za plavce postigli su Đorđević (5), Stefanović (3), Petrović (2) i Milosavljević (1).

Posle ove pobede Svrljižani su ponovo zauzeli prvo mesto na tabeli zone ”Istok”, dok ih u stopu prate ”Dunav” iz Prahova i ”Kablovi” iz Zaječara.

U sledećem 11. kolu FK ”Svrljig” dočekuje petoplasirani ”Rtanj”. Utakmica će se odigrati za vikend, 25. 10. 2014. godine.

4 Komentara

  1. vidite ovi fudbaleri dali 11 golova na gostovanju a Rukometasi dali 17 golova u Svrljig malo im falilo da bude ista gol razlika nego Kokica da vidi sa SIsom da mu da nekog fudbalera na dvojnu za Rukometni Klub

  2. Čestitam plavcima iz Svrljiga, nezavisno koliko je tu pravih -rodjenih Svrljižana, a koliko onih koji su došli iz drugih mesta, a igraju pod imenom ovoga grada. Ovakva goleada daleko se čuje i to znači da se ime Svrljiga pronosi sve dalje, a to je jako dobro za sve stanovnike ove opštine. Postavlja se pitanje koliko se iz svrljiške škole fudbala može adekvatnih igrača odnegovati za FK Svrljig, pa pozivam sve stanovnike Svrljiga da u što većoj meri podrže ovaj fudbalski klub svojim prisustvom na njegovim utakmicama u samom Svrljigu. Posebno podržavam tu medjusobnu razmenu energije jer u ovom teškom vremenu obema stranama to će pomoći. Potrebno je da ovu uspešnost FK Svrljig koriste svi koji to mogu, a posebno oni koji se bave promocijom Svrljiga, ali i svi mladi iz ovog mesta kada putem svoga nastupa na društvenim mrežama komunikaciju sa svojim vršnjacima iz drugih mesta kako bi im opisali šta ima vredno u ovom i ovakvom Svrljigu danas. Živeo FK SVRLJIG!!!!. Živeo Svrljig!!!.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano