Search
Close this search box.
DRUGA LIGA ''MORAVA''
Broj pregleda

Poraz rukometaša ”Progresa”

Podeli sa prijateljima:

Rukometaši RK ”Progres” poraženi su na domaćem terenu 4.10.2014. godine od ekipe ”Železničar 2” rezultatom 34:17.

RK-PROGRESsss

Svrljiškom ”Progresu” ovo je druga utakmica i drugi poraz. Oni su u prvom kolu u Aleksincu poraženi od istoimene ekipe ”Aleksinac” rezultatom 36:16.

Rukometaši igraju danas u Leskovcu protiv ekipe ”Hisar”.

Inače, vredno je istaći da za ”Progres” nastupaju samo igrači sa teritorije opštine Svrljig.

5 Komentara

  1. Rukometaši, ugledajte se na vaše sugradjane iz FK Svrljig. Imate vi još prostora da se popravite pa ukoliko sve uradite što je u vašoj moći, ukoliko se napregnete i date sve od sebe, siguran sam da će i vaši razultati biti drugačiji. Radite na svojoj kondiciji, tehničkim elementima igre, pa ćete i medjusobnim pomaganjem u tom napretku, osetiti da se može i bolji rezultat postići od ovih iz prethodnih utakmica. Hajte da se pridružite fudbalerima, da postanete simbol još jedne timske uspešnosti Svrljižana. Živeo Svrljig!!!!.

  2. Velika sramota za sport u Svrljigu uopste. S obzirom da dobijaju sredstva iz budzeta, rezultati bih trebalo da budu za nijansu bolji.
    Ovako se sramotiti u regionu nema smisla. Bolje ugasite klub.

    Ugledajte se na fudbalere.

  3. Gospodine Jovicu vidim da volite Svrljig i sve sto vi kazete se slazem ali cini mi se da bas niste upoznati sa situacijom u sportu.Fudbaleri nemaju veze sa fudbalom ali je liga toliko slaba da ce cak i sa takvim kvalitetom da budu prvi.Opstina je srozala rk i forsira fudbalere i kosarkase.Nepravedna raspodela sredstava je najveci problem.Da Rukometasi dobiju toliko para ko fudbalski klup u najmanju ruku bi igrali u prvoj ligi.Fudbaleri koji igraju za Svrljig su svi sa strane a u rukometnom klubu su samo nasa deca.

    1. Poštovani g-dine Tucko, ja sigurno nisam upoznat sa situacijom u sportu kao Vi ili mnogi fanovi svrljiškog sportskog angažmana, ali sam ovim Vašim kometnarom dobio potvrdu odredjenih informacija o raspodeli sredstava iz opštinskog budžeta. Moram Vam se zahvaliti na navedenim rečenicama, jer ste time ojačali ono što je osnov demokratske zajednice a to je sloboda misli, govora i udruživanja. Iznoseći svoj komentar na moj komentar Vi ste dali doprinos osećaju da ima Svrljižana koji su slobodnomisleći i slobodni da govore svoje stavove o svim značajnim temama iz života ove zajednice. Moj angažman na komentarima u ovim online novinama ima, izmedju ostalih ciljeva, da podstakne Svrljižane da iznoseći – slobodno – svoje mišljenje, formiraju kvalitetniju zajednicu u kojoj žive i rade. Imam potvrde, kroz komentare na ovim online novinama, da se može osetno bolje živeti u Svrljigu i selima koja ga okružuju, ali da medju žiteljima – posebno onim mladjim i srednjih godina, nema hrabrih nosilaca upravo ovih principa: sloboda misli, sloboda govora i sloboda udruživanja radi održivog i boljeg života na teritoriji ove opštine, koji bi se izdvojili i pokrenuli – svojim kvalitetima – zahtev za promenama u upravljanju opštinskim strukturama.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano