USS

Mladi budućnost Svrljiga i razvoja opštine

Broj pregleda

Mladi su budućnost Svrljiga, budućnost razvoja i budućnost cele Srbije zaključeno je na jučerašnjem skupu mladih koji je održala Ujedinjena seljačka stranka u prostorijama Centra za turizam, kulturu i sport.

Miletic-sa-mladima

MladenovicMladi su prepoznali zdravu politiku Ujedinjene seljačke stranke, njeno zalaganje za razvoj i budućnost dece i mladih, kako u gradu tako i na selu, poručili su sa pozornice visoki funkcioneri Ujedinjene seljačke stranke.

Izveštaj o radu i daljim koracima za bolju budućnost Svrljižana izneo je predsednik omladine USS Marko Mladenović, inače pomoćnik predsednika Opštine Svrljig i direktor ZZ “Svrljižanka“.

Mladenović je podsetio šta je opštinsko rukovodstvo do sada uradilo po pitanju mladih, kroz razne akcije i izgradnje sportskih terena, fitnes centra i sl. i nagovestio da se pripremaju novi projekti koji će znatno poboljšati život mladih u Svrljigu.

Prisutnima se obratio i predsednik Foruma mladih USS Miroslav Marković koji je istakao da jučerašnji skup nije deo nikakve predizborne kampanje.

Miroslav-Markovic
Marković

Mi se naših članova i simpatizeta ne sećamo samo pred izbore, već svakog dana razgovaramo sa njima, razmenjujemo ideje, rešavamo probleme, gradimo budućnost, rekao je Marković.

Jelena-TrifunovicGlavni cilj stranke je selo i razvoj sela i poljoprivrede, ali i pored toga ogromna pažnja se posvećuje i mladim ljudima, istakla je predsednica IO USS Jelena Trifunović – predsednica svrljiške opštine.

Pre tačno 10 godina u Septembru izabrana sam za odbornika u SO Svrljig ispred Ujedinjene seljačke stranke. U to vreme nije bilo kul biti u USS, danas nije kul reći da ste seljak, trudimo se da to iskorenimo. U Svrljigu je kul biti seljak, biti seljak znači imati narodnog poslanika u Skupštini Republike Srbije, biti seljak znači imati predsednika Opštine, poručila je predsednica IO USS i predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović.

U nastavku prisutnima su se obratili i narodni poslanik Milija Miletić, mladi članovi OO USS Svrljig i predstavnici SNS GO Pantelej.

Pročitajte i

Fotografija preuzeta sa zvanične stranice pokreta

Oglasio se Pokret za spas Svrljiga

Povodom današnje objave na portalu ,,Svrljiške novine” o istupanju Sandre Petković – člana Komisije za zaštitu životne sredine Opštine Svrljig koja se u toj komisiji

1 Komentar

  • ovo je strasno i sramota…ovaj marko je do juce bilo gde da se nalazio..da li na basketu, da li u gradu, kaficu, kladionici…pljuvao i sve i svasta pricao za Miliju (Cumelu)…a sada mu samo nogice vire..A i ovaj Mirko nije nista bolji..ovo je strasno..samo se guraju kako bi dobili posao i sebe obezbedili..a ovo sto pricaju za decu..briga njih…pogotovu ove dece sa sela. TOLIKO

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *