SLIČNI RADOVI IZVOĐENI PRE 20 GODINA

Uređenje seoskih puteva

Broj pregleda

JKSP “Svrljig“ trenutno radi na uređenje seoskih puteva, a radovi se trenutno odvijaju na nekoliko lokacija u svrljiškoj opštini.

JKSP-AKCIJA

Tim povodom direktor JKSP “Svrljig“ Igor Davidović obišao je radove u selu Drajinac, gde se radi na uređenju bankina i propusta pored puta.

On ističe da je ovakav vid održavanja rađen pre dvadesetak godina i da će ovo mnogo značiti prilikom padavina, jer će sva voda koja se ranije zadržavala na putu da se ravnomerno odliva.

Uređenje  koje podrazumeva proširenje leve i desne trake kolovoza, čišćenje kanala i šiblja pored puta, trenutno se vrši u Drajincu, Niševcu i Burdimu, i to je prva faza ovogodišnjih radova po selima.

Pročitajte i

Voda, ilustracija, foto: M.M.

Važno obaveštenje za meštane Prekonoge!

Selo Prekonoga ostaće bez vode 28.10.2021. godine zbog intervencije na vodovodnoj mreži, saopšteno je portalu ,,Svrljiške novine“ iz Javnog komunalnog stambenog preduzeća ,,Svrljig“ Svrljig.  Planirane

Krenuli radovi, foto: M.M.

Krenuli radovi na sanaciji udarnih rupa

Krajem protekle nedelje izvršena je sanacija udarnih rupa na gradskim ulicama, a već danas radovi se nastavljaju u selima Plužina i Niševac.  Sanacija udarnih rupa

2 Komentar

  • Sve je to lepo,samo me interesuje kada ce da zavrse radove koje su zapoceli pre tri nedelje u ulici Lole Milosevica,iskopane rupe i tako ostavljene,a asfalta nigde?!!!Da ne spominjem i dalje ne asfaltiranu ulicu Radojka Trickovica Sajtara !!! Bruka i ruglo nase opstine,SRAMOTA !!!

  • Igore punu podrška tebi upravu si brate ,ovi na vlast u svrljigu iz uss obilaze samo gde imu podršku sto nedodju da ciste u Okruglici sance i siblje a ne da osvaju glasove samo na izbore .

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *