Search
Close this search box.
SLIČNI RADOVI IZVOĐENI PRE 20 GODINA
Broj pregleda

Uređenje seoskih puteva

Podeli sa prijateljima:

JKSP ”Svrljig” trenutno radi na uređenje seoskih puteva, a radovi se trenutno odvijaju na nekoliko lokacija u svrljiškoj opštini.

JKSP-AKCIJA

Tim povodom direktor JKSP ”Svrljig” Igor Davidović obišao je radove u selu Drajinac, gde se radi na uređenju bankina i propusta pored puta.

On ističe da je ovakav vid održavanja rađen pre dvadesetak godina i da će ovo mnogo značiti prilikom padavina, jer će sva voda koja se ranije zadržavala na putu da se ravnomerno odliva.

Uređenje  koje podrazumeva proširenje leve i desne trake kolovoza, čišćenje kanala i šiblja pored puta, trenutno se vrši u Drajincu, Niševcu i Burdimu, i to je prva faza ovogodišnjih radova po selima.

2 Komentara

  1. Sve je to lepo,samo me interesuje kada ce da zavrse radove koje su zapoceli pre tri nedelje u ulici Lole Milosevica,iskopane rupe i tako ostavljene,a asfalta nigde?!!!Da ne spominjem i dalje ne asfaltiranu ulicu Radojka Trickovica Sajtara !!! Bruka i ruglo nase opstine,SRAMOTA !!!

  2. Igore punu podrška tebi upravu si brate ,ovi na vlast u svrljigu iz uss obilaze samo gde imu podršku sto nedodju da ciste u Okruglici sance i siblje a ne da osvaju glasove samo na izbore .

NAJNOVIJE NA PORTALU

Lokalni izbori 2024

TRIBINA: KAKO DO SLOBODE U SVRLJIGU, GOSTI NARODNI POSLANICI

MILETIĆ: POZIV NA OKRUGLI STO NA TV ,,SUPER D+”

Dobra vest

Dogovorena saradnja vinskih proizvođača u Srbiji i kineskih partnera

Odlična vest

Jana Pavlović osvojila prvo mesto na republičkom takmičenju “Književna olimpijada”

Radno

Novi asfalt za lalinske ulice

Dobra vest!

Svečano otvoren vizitorski centar u Niševcu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano