Search
Close this search box.
SPORT
Broj pregleda

Novi poraz fudbalera

Podeli sa prijateljima:

Fudbaleri FK ”Svrljig” poraženi su danas u Aleksinačkim rudnicima od ekipe ”Rudar Alpos” rezultatom 3:2, u drugom kolu fudbalske lige Zona ”Istok”.

FK-Svrljig-Svrljig

Iako su u međusobnim susretima od 2007. godine pa sve do danas bili bolji Svrljižani, ipak nisu uspeli da tu tradiciju nastave. Naime, oni su u drugom kolu fudbalske lige Zona ”Istok”  danas poraženi na gostujućem terenu od ekipe ”Rudar Alpos” iz Aleksinačkih rudnika, kod Aleksinca, rezultatom 3:2.

FK ”Svrljig” za neuspehe na startu sezone pokušaće da se iskupi narednog vikenda, kada im u goste dolazi ”Brestovac 1946” iz Brestovca.

 

Jedan komentar

  1. Svaka čast igračima, borili se na terenu, ali bez svojih navijača. Da, dobro ste pročitali, rekao sam bez navijača, jer na ovom medijumu nema ni jednog navijača da pruži podršku svojim ljubimcima, još od najave da će se igrati u novoj organizaciji zone. Pa kako da ne kažem svaka čast igračima, kada se bore i daju golove, a njihovih ljubitelja nema da se oglase da se pojave na utakmicama i oderu grlo za FK Svrljig. Još jednom mogu da kažem da je super videti tu borbenost, davanje golova u gostima, a pokazaće se svako kada dodje prvo gostovanje u Svrljigu. Tada ćemo videti kako domaći teren – nadam se i pune tribine – utiče na naše igrače. Naravno, možda se desi da se na ovim online novinama i oglasi neki navijač, ali bih bio srećan da se pojavi na utakmici. Pokažimo kako groto može biti Svrljig svakome ko tu dodje da igra fudbal!!!!!!.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svečano otvaranje večeras

I Likovna kolonija ,,Vinski put”

Obaveštenje

U nedelju preventivni pregledi štitaste žlezde u svrljiškom Domu zdravlja

Poljoprivreda

Rok za zahteve za subvencije od 18.000 dinara produžen do 1. aprila

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano