Novi poraz fudbalera

SPORT

Fudbaleri FK ”Svrljig” poraženi su danas u Aleksinačkim rudnicima od ekipe ”Rudar Alpos” rezultatom 3:2, u drugom kolu fudbalske lige Zona ”Istok”.

FK-Svrljig-Svrljig

Iako su u međusobnim susretima od 2007. godine pa sve do danas bili bolji Svrljižani, ipak nisu uspeli da tu tradiciju nastave. Naime, oni su u drugom kolu fudbalske lige Zona ”Istok”  danas poraženi na gostujućem terenu od ekipe ”Rudar Alpos” iz Aleksinačkih rudnika, kod Aleksinca, rezultatom 3:2.

FK ”Svrljig” za neuspehe na startu sezone pokušaće da se iskupi narednog vikenda, kada im u goste dolazi ”Brestovac 1946” iz Brestovca.

 

Povezano

1 Komentari

  • Svaka čast igračima, borili se na terenu, ali bez svojih navijača. Da, dobro ste pročitali, rekao sam bez navijača, jer na ovom medijumu nema ni jednog navijača da pruži podršku svojim ljubimcima, još od najave da će se igrati u novoj organizaciji zone. Pa kako da ne kažem svaka čast igračima, kada se bore i daju golove, a njihovih ljubitelja nema da se oglase da se pojave na utakmicama i oderu grlo za FK Svrljig. Još jednom mogu da kažem da je super videti tu borbenost, davanje golova u gostima, a pokazaće se svako kada dodje prvo gostovanje u Svrljigu. Tada ćemo videti kako domaći teren – nadam se i pune tribine – utiče na naše igrače. Naravno, možda se desi da se na ovim online novinama i oglasi neki navijač, ali bih bio srećan da se pojavi na utakmici. Pokažimo kako groto može biti Svrljig svakome ko tu dodje da igra fudbal!!!!!!.

Komentar

Your email address will not be published.