Search
Close this search box.
ZA LAKŠU KOMUNIKACIJU
Broj pregleda

Miletić: Uskoro Kancelarija narodnog poslanika

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke, Milija Miletić, proteklog vikenda najavio je početak rada, odnosno otvaranje Kancelarije narodnog poslanika u Svrljigu. Kancelarija će zvanično početi sa radom 1. septembra 2014. godine.

Miletic

U Svrljigu će od 1. septembra početi sa radom Kancelarija narodnog poslanika Milije Miletića, a cilj otvaranja je lakša komunikacija sa građanima opštine Svrljig i okolnih mesta, nerazvijenih opština i poljoprivrednika iz ovog dela zemlje.

Tim povodom, predsednik USS i narodni poslanik, Milija Miletić, obišao je poljoprivredne proizvođače i prodavce na zelenoj pijaci u Svrljigu i sa njima razgovarao o stanju u poljoprivredi.

Sa kakvim se poteškoćama se susreću i koji su problemi poljoprivrednika, te šta je moguće učiniti zarad lakšeg rada i poslovanja, na licu mesta upoznao se narodni poslanik Milija Miletić.

Skupštini Srbije ću maksimalno izneti probleme Svrljiga i ostalih mesta na jugu zemlje. To je ujedno i cilj otvaranja Kancelarije, u kojoj će svi ljudi moći da dođu, istakao je Miletić.

Kancelarija narodnog poslanika počeće zvanično da radi od 1. septembra, a nalaziće se u zgradi Opštine Svrljig, Ulica Radetova 31. Narodni poslanik Milija Miletić primaće građane ponedeljkom i petkom.

3 Komentara

  1. Država investira i pomaže kroz povoljne poljoprivredne kredite,subvencije i drugi vid pomoći velikim zadrugarima i individualnim poljoprivrednim proizvojdačima u Vojvodini i centralnoj Srbiji, gde postoji obostrani interes a mi smo mali sa po dva hektara u proseku po svako domaćinstvo i bavimo se poljoprivredom isključivo za sebe da bi smo nekako preživeli pošto nam privreda stala a i velika je stopa nežapošljenih.Milijo,pomoćićeš našem seljaku ako se u skupštini založiš za to da država da zagarantovanu cenu pšenice i kukuruza i drugih proizvoda poljoprivrednom proizvodjaču a ne da se bogate otkupci,natkupci.
    NE ŽIVI SE SAMO OD POLJOPRIVREDE,bolje bi bilo za gradjane Svrljiga da iskoristiš poziciju poslanika i uspostaviš kontakte sa jakim privrednicima koji žele da investiraju kod nas i uposle ovu omladinu koja željno čeka da radi.
    Kako se nacionalna služba za zapošljavanje toliko birokratizovala i tehnokratizovala i ne rade svoj poso kako treba, bilo bi bolje da otvorite KANCELARIJU ZA NEZAPOŠLJENE.

    1. Poštovani Gorane, radeći na zemlji od 17ari, koja je bila po kvalitetu odredjena kao 6. ka 7. kategoriji (ne daj Bože nikom takve zemlje, pa ni crnom neprijatelju), uspeo sam da stvorim prinose voća i povrća da se prehrane tri porodice i pored toga da iznesem na tržište, radi obezbedjivanja gotovog novca za dalji rad na toj istoj zemlji. Samo ja i moji najbliži znamo kako je stvarati plod na toj zemlji, ali sam povećavao prinose koristeći sva dostignuća nauke i tehnike, koja su mi bila dostupna. Mnogo sam čitao, učio na svojim i tudjim greškama, ali nikada nisam sebi dozvolio da stanem u borbi za bolje prinose – na toj mojoj zemlji. Polazeći od toga pozivam Vas poštovani Gorane ali i druge poljoprivredne proizvodjače na teritoriji opštine Svrljig da stalno žude za novim znanjem iz proizvodnje ali i prerade i plasmana poljoprivrednih proizvoda. Pored učenja tu je neophodno i udruživanje raspoloživih ljudskih i materijalnih resursa, jer se sam čovek rodi ali dobar i održiv biznis nije moguće samostalno održati, kada je poljoprivredna proizvodnja u pitanju. Imate Zemljoradničku zadrugu “Svrljižanka” tu kraj Vas, tu vam je i Marko Mladenović kao njen prvi čovek, ali niko od Vas ni reči hvale ili pokude na tu Zadružnu stranu da kaže. E, to su teme za narodnog poslanika Miletića, za njegovo vreme u Kancelariji, ali pošto je ona tu u opštini to može odmah da vidi ko će operacionalizovati u postupak, pa da se rešavaju problemi na nivou raspoloživih snaga opštine. Vidim da ni raspoloživi resursi – ljudski i materijalni Ujedinjene seljačke stranke nisu maksimalno iskorišćeni, jer se nije uredio prostor za dečiji Festival, pa i to su pitanja za njega kao poslanika. Sav život Svrljižana tiče se narodnog poslanika, ali ono što čini održivim to je posao. Pogledajte smeštajne kapacitete u samom Svrljigu, koliko mogu da odgovore potrebama postojećih manifestacija, a da ne govorimo onim poslovnim ljudima koji bi da dodju i snime uslove za strana ulaganja. To oko smeštaja gostiju u Svrljigu, naka bude upit za narodnog poslanika Miletića, jer gde bi smestio svoje partijske drugove kada bi trebali kongres stranke da održe u mestu gde je sedište njeno. Ima mnogo i durgih pitanja za narodnog poslanika, ali verujem da će njih bar odredjen % da se iznese i kroz ovaj medij. Živeo nam narodni poslanik i njegova Kancelarija!!!!!.

  2. Svaka čast. Samo napred poslaniče. Fališ nam kao predsednik, ali prebrodićemo to. Nije više ništa isto, ali, bar se nadam da ćeš još više doprineti Svrljigu kao narodni poslanik u skupštini RS.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Veliki fudbalski praznik u Svrljigu: FK “Svrljig” dočekuje lidera, OFK “Brzi Brod” iz Niša

FOTO / VIDEO

Krenuli radovi na uređenju korita Svrljiškog Timoka

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano