ZA LAKŠU KOMUNIKACIJU
Broj pregleda
[post-views]

Miletić: Uskoro Kancelarija narodnog poslanika

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke, Milija Miletić, proteklog vikenda najavio je početak rada, odnosno otvaranje Kancelarije narodnog poslanika u Svrljigu. Kancelarija će zvanično početi sa radom 1. septembra 2014. godine.

Miletic

U Svrljigu će od 1. septembra početi sa radom Kancelarija narodnog poslanika Milije Miletića, a cilj otvaranja je lakša komunikacija sa građanima opštine Svrljig i okolnih mesta, nerazvijenih opština i poljoprivrednika iz ovog dela zemlje.

Tim povodom, predsednik USS i narodni poslanik, Milija Miletić, obišao je poljoprivredne proizvođače i prodavce na zelenoj pijaci u Svrljigu i sa njima razgovarao o stanju u poljoprivredi.

Sa kakvim se poteškoćama se susreću i koji su problemi poljoprivrednika, te šta je moguće učiniti zarad lakšeg rada i poslovanja, na licu mesta upoznao se narodni poslanik Milija Miletić.

Skupštini Srbije ću maksimalno izneti probleme Svrljiga i ostalih mesta na jugu zemlje. To je ujedno i cilj otvaranja Kancelarije, u kojoj će svi ljudi moći da dođu, istakao je Miletić.

Kancelarija narodnog poslanika počeće zvanično da radi od 1. septembra, a nalaziće se u zgradi Opštine Svrljig, Ulica Radetova 31. Narodni poslanik Milija Miletić primaće građane ponedeljkom i petkom.

Podeli sa prijateljima
[SSB]

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

[SSB]
NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA