Search
Close this search box.
PROBIJEN ''ZEČIJI NASIP''
Broj pregleda

Poplava u Vase Albanca

Podeli sa prijateljima:

Nevreme koje je danas oko 18h protutnjalo Svrljigom iza sebe ostavilo je poplavljene ulice, naselja i pojedine domove. Još jednom je poplavljena ulica Vase Albanca, jedna od najvećih ulica u Svrljigu.

potpo

Po rečima nadležnih ovaj deo Svrljiga je ”osiguran” tzv. ”zečijim nasipom” i nije moguće da voda prodre do ulice, što se upravo danas dogodilo.

Poplava

Naime, ”Đurinački potok” uliva se u ”Pravačku reku” koja prilikom velikih padavina ne može da primi ovoliku količinu vode i odmah se izlije, potom poplavlja raskrsnice, puteve, domove, njive i dvorišta.

Građani ovog dela Svrljiga do sada su uputili bezbroj apela, molbi i obaveštenja sa terena, ali do sada, dobili su jedino usmeni odgovor da će se to već nekako rešiti.

3 Komentara

  1. Pa sta ste vi ocekivali? Sve se ovo resava vec 5 god. i nista. Stvarno, SRAMOTA! Posle se pitate zasto se smanjuje broj stanovnika u Svrljigu. Smanjuje se zbog toga sto mladi ljudi odlaze u vece gradove gde su uslovi 1000 puta bolji nego ovde. U vecim gradovima mogu da nose skupu obucu i uopste ne strahuju da li ce zgaziti u neku blatnjavu baru, dok se ovde kod nas umazu do kolena. Ovo je samo SRAMOTA za grad, nista drugo!!!

    1. …cemu nervoza ?
      javio mi se milan tarot i rekao mi da ce sve biti ok.
      mi svrljizani treba samo da svakog dana u toku naredne dve godine stojimo na levoj nozi po dva sata i sedamnaest minuta i kisa prestaje da pada… covek garantuje da to deluje.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svečano otvaranje večeras

I Likovna kolonija ,,Vinski put”

Obaveštenje

U nedelju preventivni pregledi štitaste žlezde u svrljiškom Domu zdravlja

Poljoprivreda

Rok za zahteve za subvencije od 18.000 dinara produžen do 1. aprila

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano