OPŠTINSKI ŠAHOVSKI SAVEZ

ŠAH: Liga seoskih mesnih zajednica

Broj pregleda

Ovo su rezultati četvrtog kola lige “Seoskih mesnih zajednica“ u šahu, u organizaciji Opštinskog šahovskog saveza Svrljiga.

OSS-Svrljig

Niševac – Drajinac 2:14
Lukavica/Šljivovik – Prekonoga 8:8
Grbavče – Đurinac 12:4

Plasman pre poslednjeg kola seoske lige u šahu je sledeći:

U vođstvu se nalazi MZ Drajinac sa 10 meč bodova i 44 poena, druga je MZ Lukavica/Šljivovik sa 10 meč bodova i 39,5 poena, trećeplasirana je ekipa Grbavče sa 7 meč bodova i 38,5 poena, četvrta je Prekonoga sa četiri meč boda i 27,5 poena, petoplasirana je MZ Đurinac sa jednim meč bodom i 22,5 poena i poslednja ekipa, šesta na tabeli, je MZ Niševac sa jednim meč bodom i 20 poena.

Parovi poslednjeg petog kola u šahu su Lukavica/Šljivovik – Drajinac (derbi); Grbavče – Niševac; Đurinac – Prekonoga.

Pročitajte i

Fudbalski klub ,,Svrljig“ je jesenji prvak!

Fudbaleri FK ,,Svrljig“ jesenji su prvaci Nišavske okružne lige. Današnjom pobedom u Radevcu nad ekipom ,,Polet“ potvrđeno je prvo mesto na tabeli ,,Nišavske okružne lige“. Bez

1 Komentar

  • U pogledu visestrukog znacaja koji ima,jos uvek nedovoljno shvacena manifestacija.Nadam se da ce pravi sahovski entuzijasti imati mogucnosti da ovakve aktivnosti prosire i osmisle nove u cilju popularizacije saha i zblizavanja u ovom vremenu i prostoru ljudi koji su poceli da se otudjuju jedni od drugih.Aktivnost na kojoj treba cestitati i pozeleti nove uspehe.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *