OPŠTINA SVRLJIG
Broj pregleda
[post-views]

Ljubiša Stojković novi zamenik načelnika OU

Na današnjoj sednici Opštinskog veća za novog zamenika načelnika Opštinske uprave izabran je bivši zamenik predsednika opštine Svrljig, Ljubiša Stojković.

LJUBISA

Na današnjoj šestoj sednici Opštinskog veća opštine Svrljig za novog zamenika načelnika Opštinske uprave postavljen je dipl. pravnik Ljubiša Stojković, bivši zamenik predsednika opštine Svrljig.

Izvestilac po ovoj tački bila je Dejana Mitić, načelnik Opštinske uprave.

Ona ističe da je na adresu opštine stigla samo jedna potpuna prijava koju je uputio Ljubiša Stojković koja je ispunjavala sve propisane uslove.

Inače, Ljubiša Stojković je u prethodnom periodu bio šef odborničke grupe URS, obavljao je funkciju zamenika predsednika opštine Svrljig, potom se vratio na mesto sekretara u Srednjoj školi u Svrljigu, da bi danas bio izabran za funkciju zamenika načelnika Opštinske uprave u Svrljigu.

BIOGRAFIJA

Ljubiša Stojković rođen 14.11.1979. godine u Svrljigu, gde je zavrišio osnovno i srednje obrazovanje. Diplomirao je na Pravnom fakuletetu u Nišu 2003. godine, pravosudni ispit položio 2008. godine.
Nakon pripravničkog staža u opštinskom sudu u Svrljigu, od 2006.godine obavlja poslove sekretara i profesora ustavnog i privrednog prava u Srednjoj školi “Dušan Trivunac Dragoš“ u Svrljigu.
Odbornik u Skupštini opštine Svrljig u tri mandata od 2006.godine, šef odborničke grupe G17 Plus i Ujedinjenih regiona Srbije.
Oženjen, otac dvoje dece.

—–

Na istoj sednici donešeno je rešenje o razrešenju i imenovanju Saveta za zdravlje. Pa je tako umesto dosadašnjeg predsednika Saveta Vlade Stevanovića, za novog predsednika postavljena Tamara Gajić, a umesto člana Gorana Gojkovića, za člana Saveta imenovana je Andrijana Mitić.

Pod tačkom razno većnik Borivoje Petković preporučio je da učesnici na “Belmužijadi“, koja se održava na gradskom stadionu, koriste zaštitne plehove prilikom paljenja vatre i pripremanje hrane, jer je ranijih godina dolazilo do nanošenja štete na zelenoj povšrini na stadionu.

Podeli sa prijateljima
[SSB]

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

[SSB]
NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA