PREMIJERNO PRIKAZIVANJE
Broj pregleda

Film „Wonderland“ – projekat srednjoškolaca

U četvrtak, 19. juna. sa početkom u 17 h u bioskopskoj sali Centra za turizam kulturu i sport, sekcija engleskog jezika SŠ ”Dušan Trivunac Dragoš” pod vođstvom profesorke Jelene Milenović prikazaće film Stefana Jovanovića “Wonderland”.

wonderland

Radnja filma odvija se u Svrljigu kada se grupa Amerikanaca na njima nepoznatoj lokaciji susreće sa čudnim stvarima te onda pokušavaju da se prilagode istoj.  Film traje 35 minuta.

Inače, premijera ovog filma koji su za potrebe Dana Srednje škole izradili učenici biće prikazana u četvrtak, 19. juna, u 17 časova u bioskopu.

Ulaz se naplaćuje u vidu dobrovoljnog priloga i sav prikupljen novac uplatiće se ugroženima od poplava.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Jedan komentar

  • Čestitam autoru i svim učesnicima koji su doprineli da to delo nastane. Pozivam sve učenike sekcije engleskog jezika iz ove škole, a pre svih njihovu profesorku Jelenu, da pomognu koordinatoru Kancelarije za mlade pri opštini Svrljig da ih obuči za upravljanje projektnim ciklusom i time će se osposobiti da konkurišu za donatorska sredstva u oblasti kulture, što otvara mogućnost izrade novih filmova. Kada su u pitanju mladi i njihovo stvaralaštvo kroz film izraženo, evo i predloga da ova ekipa uradi snimanje filma o ovogodišnjoj Belmužijadi, sa stanovišta šta ta manifestacija donosi u njihov život evo već devetu godinu. Ovo je poziv i organizatorima ovogodišnje Belmužijade da pomognu svoje mladje sugradjane u stvaralaštvu, a za uzvrat će oni putem društvenih mreža proneti glas o okupljanju mladih u ta tri dana, tako da Svrljig vri od mladosti iz svih krajeva Sveta.

Komentar

Your email address will not be published.