PROJEKAT VREDAN 23 MILIONA DINARA
Broj pregleda

Uređenje atarskih puteva

Odlukom Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine – Uprava za poljoprivredno zemljište opštini Svrljig odobrila je bespovratna sredstva u visini od 16.239.000,00 dinara za uređenje atarskih puteva. Vrednost celog projekta je 23.190.687,00 dinara.

JT

Opština Svrljig učestvuje sa oko 7 miliona dinara, a ostatak je obezbedilo nadležno Ministarstvo, kaže Jelena Trifunović.

Ovim projektom biće uređeni atarski putevi u dužini od oko 20 km – površine oko 66.500 m2.

Radiće se u MZ Galibabinac – potez Dubrava, Lukavica-Šljivovik, Manojlica-Dobrič,  Prekonoga, Burdimo-Vretenci-Bušinci-Karadžinci, Đurinac, Magovac, Željevo-Tetrebica i Grbavče-Lipnica.

Obezbediće se prilaz i povezivanje sa ostalim selima, a nadam se da ćemo u dogledno vreme povezati puteve i sa drugim opštinama, istakla je predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

4 Komentara

  • Zaboravili ste lozan….! Kolko znam nije u celosti asfaltirano

  • a to sto je ulica vase albanca sva u rupama to nema veze….i trotoar od parka pa navise..bitno je da se srede putevi po selima gde ima jos 1000 coveka ukupno…glasaci da si ispostujete…sramota

  • Punu dodrska opstini od mz okruglica.samo napred ostali stoj.

  • Punu podrsku opstini svrljig i posebnom rukovodstvu jer su stwarno korektni i fer zato imu podrsku od predsednika Mesne Z ajednice OKRUGLICA. jer najbolji idu napred.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *