ULICA VASE ALBANCA

Udarne rupe vozačima prave probleme (VIDEO)

Broj pregleda

U ulici Vase Albanca, od mosta kod tržnog centra do nekadašnje fabrike “AD Pobeda“ rupe ugrožavaju bezbednost svih učesnika u saobraćaju. Neke rupe dosežu dubinu i preko 10 cm.

Verovali-ili-ne

Čitaoci koji su se javili redakciji “Svrljiških novina“ kažu da ogromne rupe u Vase Albanca postoje još od zimskog perioda, i nešto malo pre toga, a od početka godine niko ništa nije preduzeo da ih sanira.

Rupa- Vase-Albanca

Rupe se zbog veće količine padavina ove godine povećavale i sada su sve veće i veće, a iz gradskih sužbi niko ni u jednom trenutku nije bilo šta preduzeo da se one poprave ili saniraju, kažu čitaoci.

Ovoliki broj rupa u jednoj ulici nije jedinstven slučaj. Udarnih rupa ima i na drugim lokacijama u gradu, na kolovozu pored zelene pijace, u naselju Lukavica i Saraj, u Prvomajskoj i drugim ulicama u svrljiškoj opštini.

Preporučujemo vam, dok se ovaj deo puta ne sanira, da vozite pažljivo širom otvorenih očiju.

V-Albanca

Turistima koji odluče da preko Svrljiga posete Babin zub poručujemo da budu pažljivi i da brzinu prilagode uslovima puta.

Pročitajte i

Radovi, foto: Svrljiške novine

Krenulo krpljenje udarnih rupa u gradu

Kako nam je saopštio direktor JKSP ,,Svrljig“ Jovan Đorđević, od danas kreće krpljenje udarnih rupa u gradu. Kamion sa asfaltom trenutno je u centru Svrljiga

Voda, ilustracija, Redakcija

Trenutno ulica Vase Albanca bez vode

U 9h došlo je do isključenja sa vodovoda ulice Vasilija Anđelkovića Albanca sa svim pripadajućim ulicama od mosta na Pravačkoj reci do AD Pobeda.  Vode

2 Komentar

  • i kada ih zakrpe to ce biti stavi dve lopate asfalta i udari lopatom i gotovo a ne da urade po propisu i da poravnaju kako treba ,vec bude kao da su pravili lezece policajce .Ulica pored zeleznicke koja je dosta frekventna takodje je puna rupa i kad je kisa ako ih zaobilazis lako se mozes naci u jarku za odvod vode sto se i desavalo
    A ukoliko dodje do nezgode bice opet krivi vozaci a ne blato i kolovoz pun rupa s kog je zbog udarca izgubio kontrolu zbog vode koja je napunila rupu i nije je video i opet vozac placa kaznu a ne odrzavanje puteva ,jer po nekom zakonu mislim da moraju popravljati a ako se desi nezgoda oni treba valjda da odgovaraju ,tako sam procitao negde a da li je tacno proverite da bi mi citaoci bili bolje obavesteni kog da tuzimo ako nam se desi ostecenje na vozilu zbog rupa na putu.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *