Search
Close this search box.
ULICA VASE ALBANCA
Broj pregleda

Udarne rupe vozačima prave probleme (VIDEO)

Podeli sa prijateljima:

U ulici Vase Albanca, od mosta kod tržnog centra do nekadašnje fabrike ”AD Pobeda” rupe ugrožavaju bezbednost svih učesnika u saobraćaju. Neke rupe dosežu dubinu i preko 10 cm.

Verovali-ili-ne

Čitaoci koji su se javili redakciji ”Svrljiških novina” kažu da ogromne rupe u Vase Albanca postoje još od zimskog perioda, i nešto malo pre toga, a od početka godine niko ništa nije preduzeo da ih sanira.

Rupa- Vase-Albanca

Rupe se zbog veće količine padavina ove godine povećavale i sada su sve veće i veće, a iz gradskih sužbi niko ni u jednom trenutku nije bilo šta preduzeo da se one poprave ili saniraju, kažu čitaoci.

Ovoliki broj rupa u jednoj ulici nije jedinstven slučaj. Udarnih rupa ima i na drugim lokacijama u gradu, na kolovozu pored zelene pijace, u naselju Lukavica i Saraj, u Prvomajskoj i drugim ulicama u svrljiškoj opštini.

Preporučujemo vam, dok se ovaj deo puta ne sanira, da vozite pažljivo širom otvorenih očiju.

V-Albanca

Turistima koji odluče da preko Svrljiga posete Babin zub poručujemo da budu pažljivi i da brzinu prilagode uslovima puta.

Jedan komentar

  1. i kada ih zakrpe to ce biti stavi dve lopate asfalta i udari lopatom i gotovo a ne da urade po propisu i da poravnaju kako treba ,vec bude kao da su pravili lezece policajce .Ulica pored zeleznicke koja je dosta frekventna takodje je puna rupa i kad je kisa ako ih zaobilazis lako se mozes naci u jarku za odvod vode sto se i desavalo
    A ukoliko dodje do nezgode bice opet krivi vozaci a ne blato i kolovoz pun rupa s kog je zbog udarca izgubio kontrolu zbog vode koja je napunila rupu i nije je video i opet vozac placa kaznu a ne odrzavanje puteva ,jer po nekom zakonu mislim da moraju popravljati a ako se desi nezgoda oni treba valjda da odgovaraju ,tako sam procitao negde a da li je tacno proverite da bi mi citaoci bili bolje obavesteni kog da tuzimo ako nam se desi ostecenje na vozilu zbog rupa na putu.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano