Search
Close this search box.
NEMA PROBLEMA
Broj pregleda

Vodotokovi pod kontrolom u Svrljigu

Podeli sa prijateljima:

Izveštaj o trenutnom stanju vodotokova na teritoriji opštine Svrljig bila je glavna tačka današnje sednice Opštinskog štaba za vanredne situacije kojom je predsedavala Jelana Trifunović.

Stab

Nivo reka i potoka na teritorji svrljiške opštine je u opadanju i stanje je zadovoljavajuće, ali se neprestano vrši kontrola vodotokova, rečeno je na današnjem zasedanju Štaba.

Predsednik Štaba i opštine Jelena Trifunović kaže da je Svrljig, kao i svi ostali gradovi, pritekao u pomoć u prikupljanju odeće, obuće, hrane, džakova ali i novčanih sredstava za ugrožene od poplava.

Još jednom smo pokazali humanost i zajedničku brigu prema našim ljudima, istakla je Trifnovićeva i dodala da ljudi i opštine Svrljig nastavljaju sa organizovanjem akcija kroz humanitarnih nastupa i sportskih utakmica.

Poverenik Crvenog krsta u Svrljigu Stevan Stojanović upoznao je prisutne sa instrukcijama Crvenog krsta Srbije i apelovao da građani obustave dostavu odeće i obuće jer su svi kapaciteti za skladištenje robe puni.

Stojanović ističe da je sa teritoriji opštine Svrljig, po zvaničnim podacima Crvenog krsta, do sada uplaćeno 2.300.000,00 dinara na račun Vlade Republike Srbije sa naznakom za ugrožene od poplava.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

Bravo

Košarkaški klub Svrljig obezbedio ulazak u viši rang takmičenja

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano

Odličan odaziv dobrovoljnih davaoca