Search
Close this search box.
BUDIMO HUMANI
Broj pregleda

Pomoć ugroženima od poplava

Podeli sa prijateljima:

Građani koji žele da pomognu ugroženima u poplavljenim područjima na teritoriji Srbije to mogu učiniti odnošenjem hrane, vode, odeće, ćebadi u prostorijama zgrade Opštine Svrljig ali i finansijski- uplatom na posebne žiro račune.

POMOC-U-GROZENIMA

Vlada Srbije otvorila je poseban račun za prikupljanje pomoći ugroženima od poplava, koja može biti upućena SMS-porukama. Novčana pomoć može biti upućena slanjem SMS poruka na broj 1003 preko sve tri mreže mobilnih operatora, Telekoma, Telenora i VIP-a. Cena poruke je 100 dinara, a novac će biti usmeren na račun Vlade Srbije, posebno otvoren za prikupljanje pomoći, navodi se u saopštenju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da svi zainteresovani koji žele da upute pomoć ugroženima u vanrednoj situaciji mogu da uplate novac na namenski dinarski predračun Vlade Srbije. Broj predračuna je 840-3546721-89, svrha uplate: ”za otklanjanje vanrednih okolnosti – poplave”, a za devizni račun: 01-504619-100193230-000000-0000.

Uprava za trezor je objavila broj žiro računa za sva ona pravna i fizička lica koja žele da uplate novac a koji će biti namenjen najugroženijima. Broj računa je 840-3546721-89.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano