Svrljiške novine

8. MAJ
Broj pregleda

U četvrtak Dan opštine Svrljig

nova-vlastU četvrtak, 8. maja, svečanom sednicom Skupštine opštine biće obeležen 8. maj – Dan opštine Svrljig, kada se svrljiška nahija 1833. godine priključila Kneževini Srbiji.

Tog dana biće uručena Majske plakete, priznanja, pohvalnice i zahvalnice kao i najveće priznanje povodom Dana opštine, Povelja počasnog građanina opštine Svrljig. 

U drugom delu svečane sednice biće priređen prigodan kulturno-umetnički program.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

5 Komentara

 • da li se neko do sada zapitao zasto se uglavnom sve sednice skupstine opstine zakazuju u cetvrtak ?

  • Kakva mistika, kakva enigma…. 8.maj dan opstine, 8.maj ove godine cetvrtak, jao pa oni su mocniji od masona, diriguju i upravljaju svetskim kalendarom… Auuu i masoni pali bateeee….
   Jedan doktor cetvrtkom obicno ima dezurstvo (sirenjice u raznobojne kesice), jedan bezi iz poresku od veliku guzvu cetvrtkom, jedna prosvetna radnica cetvrtkom po rasporedu ima najmanje casova, sumar gleda ko je doterao drva da prodaje i dal’ su ne daj boze slucajno ukradena…….

   • A možda i svi ti uzmu dane od godišnjeg odmora pa dodju, ma najbolje da se svi bave poljoprivredom pa da od boga dobiju slobodne dane kao odbornici USS koji mogu i da ne dolaze jer se ne javljaju i ne uzimaju rec, izgleda nemaju šta da kažu ili im je zabranjeno. Inače, vlasti jako smeta ta opozicija koja igrom slučaja radi odgovorne poslove u javnom sektoru. Najbolje svi da čuvaju ovce, pastira imamo za poslanika

 • “igrom slučaja rade odgovorne poslove u javnom sektoru” … tj. igrom veza i vezica… Idi kod bilo kog privatnika da vidis kako i kada i koliko se dobijaju dani od odmora!!!!!! A kako odgovorne poslove obavljate ispod dna kaljuge smo 10000000000 kilometara…
  Pravi pastir nas do ovakve propasti nikad ne bi doveo, garant!!!!!

 • Pastirica je jedina svetla tacka u okruzenju pastira.Dao bi i cumelu i Vucica bez naocara za nju.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *