Search
Close this search box.
(NE)OČEKIVANO
Broj pregleda

Slabo interesovanje za kulturni program?

Podeli sa prijateljima:

Juče je u svrljiškoj bioskopskoj sali održana predstava – monokomedija ”Stane piroćanac” u izvođenju Dragoslava Savića Safe. Predstavu je pratio veoma mali broj Svrljižana.

Stane-pirocanac

Popularna monokomedija ”Stane piroćanac” predstavljena je prvi put juče u Svrljig, a interesovanje za ovu predstavu bilo je ispod svakog očekivanja. Naime, „Stane Piroćanac“ je predstava koja od svoje premijere 24. januara, stalno puni sale pozorišta južne Srbije i gde je smeh i dobar provod uvek zagarantovan, ali na žalost, to nije bio slučaju u Svrljigu jer je predstavu pratilo svega 50 posetilaca.

Gledaoci

Direktor Centra za turizam, kulturu i sport Zoran Gavrilović kaže da je očekivao veću posećenost, s obzirom da je ulaz bio potpuno besplatan a predstava zanimljiva.

slobodna-mesta

Inače, bioskopska sala koja je u sklopu Centra za turizam, kulturu i sport je jedina sala ovakvog tipa, u kojoj mogu, bar još uvek jer je u veoma lošem stanju, da se odigravaju pozorišne predstave.

4 Komentara

  1. Poštovani organizatori Belmužijade, evo vama još jednog izazova. Pokušajte da ovu predstavu uvrstite u ponudu te manifestacije, pa da se sa druge strane odužite i umetniku koji je igrao pred polupraznom salom u Centru za turizam, kulturu i sport.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano