Svrljiške novine

(NE)OČEKIVANO
Broj pregleda

Slabo interesovanje za kulturni program?

Juče je u svrljiškoj bioskopskoj sali održana predstava – monokomedija ”Stane piroćanac” u izvođenju Dragoslava Savića Safe. Predstavu je pratio veoma mali broj Svrljižana.

Stane-pirocanac

Popularna monokomedija ”Stane piroćanac” predstavljena je prvi put juče u Svrljig, a interesovanje za ovu predstavu bilo je ispod svakog očekivanja. Naime, „Stane Piroćanac“ je predstava koja od svoje premijere 24. januara, stalno puni sale pozorišta južne Srbije i gde je smeh i dobar provod uvek zagarantovan, ali na žalost, to nije bio slučaju u Svrljigu jer je predstavu pratilo svega 50 posetilaca.

Gledaoci

Direktor Centra za turizam, kulturu i sport Zoran Gavrilović kaže da je očekivao veću posećenost, s obzirom da je ulaz bio potpuno besplatan a predstava zanimljiva.

slobodna-mesta

Inače, bioskopska sala koja je u sklopu Centra za turizam, kulturu i sport je jedina sala ovakvog tipa, u kojoj mogu, bar još uvek jer je u veoma lošem stanju, da se odigravaju pozorišne predstave.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

4 Komentara

  • Odlična predstava! Dođite nam opet!!! 😉

  • Koliko je Svrljizana uopste znalo za predstavu?

  • “Juče u Svrljig” 🙂

  • Poštovani organizatori Belmužijade, evo vama još jednog izazova. Pokušajte da ovu predstavu uvrstite u ponudu te manifestacije, pa da se sa druge strane odužite i umetniku koji je igrao pred polupraznom salom u Centru za turizam, kulturu i sport.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *