Svrljiške novine

TONA I PO VODE ZA PIĆE
Broj pregleda

„Rosa“ voda za najmlađe Svrljižane

Kompanija Koka kola donirala je tonu i po pijaće vode „Rosa“ opštini Svlrjig. Balone sa vodom danas su podelili direktor JKSP „Svrljig“ Igor Davidović i pomoćnik predsednika opštine Marko Mladenović.

VODA-ROSA

Deo od planirane količine vode danas je dostavljen svrljiškom komunalcu, a potom su baloni ”Rose” podeljeni ustanovama u kojima prevashodno borave deca – predškolskoj ustanovi „Poletarac“, Osnovnoj i Srednjoj školi.

Srednja-Skola

Zaslugom našeg narodnog poslanika Milije Miletića danas smo isporučili prvi kontigent vode Predškolskoj ustanovi, Marko-MladenovicOsnovnoj i Srednjoj školi. Isporuke će se nastaviti i u narednom periodu, sve god dok voda ne bude bila bakteriološki ispravna, istakao je Marko Mladenović.

Igor-DavidovicDirektora JKSP „Svrljig“, Igor Davidović, ističe da je na snazi zabrana upotrebe vode za piće iz gradskog vodovoda, odnosno vanredno stanje u vodosnabdevanju.

Voda može slobodno da se koristi za kuvanje i tehničku upotrebu, dok za piće mogu koristiti vodu iz naše cisterne koja obslužuje Svrljižane po ustaljenom rasporedu, kaže Davidović.

On kaže da je svaka pomoć dobrodošla, a da se za ovu donaciju zahvaljuje narodnom poslaniku Miliji Miletiću i kompaniji ”Koka kola”.

Marko-Mladenovic---Igor-Davidovic

Dostava vode nastavlja se u ponedeljak u Domu zdravlja i Narodnoj kuhinji.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

4 Komentara

 • Nadam se da i narednih dana nastavljate ovaj feljton. Nece valjda da ostane samo na ove dve “vesti” i slikovnice

 • Koliko ste balona odneli kuci>?

 • Marketing je cudo, dobro ste se obukli i spremili za slikanje, pravi nosaci…samo vam kravate fale.

 • …no comment
  .
  mogu li samo da ostavim smajlija ?…
  … mogu. hvala.
  ..
  🙂

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *