Search
Close this search box.
DRUGI SLUČAJ OVAKVE KRAĐE
Broj pregleda

Ukrali državnu zastavu!

Podeli sa prijateljima:

Ispred prostorija Srpske naprende stranke – Mesnog odbora ”Svrljig 4”,  u Svrljigu nepoznati počinioci skinuli su i ukrali zastavu Republike Srbije.

sns-svrljig

Prostorija Mesnog odbora ”Svrljig 4” nalazise u ulici Vase Albanca broj 15, odmah preko puta Gradskog parka. Sa nje su sinoć oko 1,30h nepoznati počinioci skinuli i ukrali zastavu Republike Srbije.

Slučaj je odmah ujutru prijavljen svrljiškoj Policiji, koja je danas na licu mesta izašla da izvrši uviđaj.

Inače, ovo je drugi slučaj krađe državne zastave. Naime, pre nekog vremena zastava Srbije skinuta je i sa prostorije Udruženje penzionera koja se nalazi nedaleko od ove stranke.

20 Komentara

  1. Velika vecina clanova i simpatizera Srpske Napredne Stranke u Svrljiskoj opstini je misljenja da je pod dirigenskom palicom najstarijeg clana Radmila Ristica “Rase Naprednjaka” moguce napraviti stranku sa kakvom bi vrh stranke i Predsednik Aleksandar Vucic bili prezadovoljni.Cinjenica je da je Radmilo najstariji clan i da je svojim zalaganjem u kampanji velikim delom doprineo velikoj i za Svrljig istoriskoj pobedi!Svim mladjim clanovima gospodin Ristic treba da bude uzor jer je on pun energije i entuzijazma!

  2. Samo napred Raso!Samo ti mozes da sklonis Vaskera i Jeremiju sa trona Srpske Napredne stranke jer jedino ti imas podrsku iz centrale stranke.Cuo sam da si u kontaktu sa Tucakovicem,Gasicem i Perisicem i ako je to tako iskoristi ta poznanstva da i Svrljig ima jaku i dobro organizovanu stranku kao sto je to sada Seljacka stranka!

  3. Samo Radmilo moze da izvede pravdu na videlo i da pokaze pravu istinu. Ako dozvoli da ovo rukovostvo ostane onda se svi kolektivno isclanjujemo.
    Radmilo do pobede i okupljaj samo dobre ljude i domacine i dobre poljoprivrednike. Jeremija i Vasker napolje iz stranke.

  4. Radmilo je najverniji radnik stranke i jedini se zalaze za iskrenu politiku i dobre odnose. Samo Rasa naprednjak moze da izvuce stranku iz ove situacije. On je ugledan covek, dugogodisnji radnik Doma zdravlja, prihvacen i poznat medju ljudima.
    Radmilo treba da okupi intelektualce, direktore, radnike i studente i da krene munjevito da osvaja Svrljig.
    Sa gospodinom Radmilom naprednjakom do pobede.

  5. Moj selja je ljudina,mi smo seljaci borbeni ljudi,nedamo se mi tako lako…..a zastava….pa mozda neko dete zeli zastavu za kolekciju……policija,pa to vam nije trebalo….policija ima preca posla……

  6. Naprednjak Raša je postao najpopularni član i najstariji. Iza njega stoji javno mnjenje.
    Rašo ne dozvoli da mangupi okupiraju Srpsku naprednu stranku.
    Ukradena zastava je naručeni posao viših funkcionerčića,pretpostavaljam.

  7. Radmilo je pravi naprednjak. Ovo Vučić treba da prepozna. Mozda bi mogli da ga uzmu za nekog savetnika u Ministarstvu ili čak za Državnog sekretara za državne integracije ili lokalnu samoupravu.

  8. Raso do pobede smo s tobom!Ukradena zastrava je zastava republike Srbije.Ne mogu da razumem da je neko mogao da ukrade ovu zastavu da je stranacka pa i da razumemo ali ovo nije atak na stranku neko na drzavu.Jeremija i Vasker su proslost jer se ponasaju kao Radikali a ovo gde su trenutno je SRPSKA NAPREDNA STRANKA.

  9. Zastava je skinuta po necijem naredjenju i neka tom sluzi na cast.Predlazem da Rasa instalira kameru kako bi snimio tu mangupariju koja nocu divlja i pravi haos u gradskom parku.Dok policija nocu spava divljaci divljaju i lome i ruse i ono malo sto imamo u Svrljigu

  10. Samo napred,covek je pokazao neverovatnu zivotnu energiju. Trebalo bi mu ukazati poverenje i dovesti na mesto Predsednika Opstine. Svojim zalaganjem u kampanji dokazao je koliko moze.

  11. Radmilo je sledbenik Vuciceve politike.Zalaze se za pravdu a ne ko pojedinci koji gledaju samo svoj licni interes.Koji bi covek dao na raspolaganju lokal u centru grada stranci i to bez ikakve nadoknade!?Rdamil je odan stranci i da je vise takvih pojedinaca za buducnost i prosperitet Svrljig ne bi terbalo da brinemo.Moju podrsku imas a svi zlonamerni ljudi nek se pokriju usima i nek cute kad su nesposobni.Da su sposobni odavno bi se ozenili

  12. Radmilo da sam na tvom mestu zakacio bi zastavu na vrh kuce da se vidi iz celog Svrljiga.Dzabe se ti boris Vasker i Goran su zajednickim snagama resili da te isteraju iz stranke ali koliko si uporan tesko da ce im to poci za rukom.Cini mi se da ce oni da lete jer im je proso rok trajanja

  13. Radmilo je oličenje poštenja. Njegovim predanim radom i požrtvovanjem postignuti su ovakvi rezultati. Oko njega treba da se okupi sva inteligencija ne samo Svrljiga, već i Manojlice, Bučuma, Tijovca, Guševca, Kopajkošare, Prekonoge i Okruglice.
    Raša za precednika!

  14. Komentari pod pseudonimima su kukavicki.Kazite ko ste i vase reci mogu imati tezinu.Da ne bude nesporazuma,svejedno mi je sta se o ovoj stranci komentarise.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano