Search
Close this search box.
PORUKA SA KONVENCIJE USS
Broj pregleda

Glas za Vučića – glas za nova radna mesta

Podeli sa prijateljima:

Glas za Vučića – glas za nova radna mesta poruka je sa današnje konvencije Ujedinjene seljačke stranke povodom vanrednih parlamentarnih izbora koji će biti održani 16. marta, u nedelju.

KONVENCIJA-USSU prepunoj bioskopskoj sali Centra za turizam, kulturu i sport, Ujedinjena seljačka stranka održala je predizbornu konvenciju povodom vanrednih parlamentarnih izbora koji će biti održani u nedelju.

Prisutnima su se obrtili Zoran Babić, šef poslaničkog kluba Srpske napredne stranje, Stanimir Đurić, odbornik u skupštini grada Niša i predsednik Pokreta Niška regija, Iva Antić, opštinski većnik iz redova USS, Marko Mladenović, pomoćnik predsednika opštine i predsednik omladine USS, Jelena Trifunović, predsednik SO Svrljig i Milija Miletić, predsednik USS i kandidat za narodnog poslanika na listi SNS.

Babic

Babić je istakao da Srbija u nedelju odlučuje kako će živeti i da li će njom upravljati tajkuni ili čestiti ljudi i domaćini. On je poručio Svrljižanima da izađu na birališta, da glasaju pametno i posle 16. marta u Svrljig dovedu nove investitore, nova radna mesta i bolju budućnost.

Iva-Antic

Iva Antić je poručila prisutnima da je ovo istorijska šansa, da će se posle dve decenije u Skupštini Srbije naći poslanin – čovek iz Svrljiga, koji će brinuti o svom rodnom mestu i koji će mu svakako pomoći.

Mladenovic

Mladenović ističe da je šansa za bolju budućnost u nedelju, 16. marta i da svi koji žele da Svrljig krene napred trebaju da podrže Aleksandra Vučića i narodnog poslanika Miliju Miletića.

Jelena-T

Jelena Trifunović ističe da je ovo velika šansa i da je Svrljižani trebaju iskoristiti. Ona je pozvala sve birače da u nedelju zaokruže broj jedan.

Milija-Miletic

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i kandidat za narodnog poslanika Milija Miletić poručio je da će Svrljig posle izbora, ukoliko ostvari preko 80% glasova u opštini za SNS, imati priliku da radi i gradi. On je istakao da će se zalagati za otvaranje novih radnih mesta, a da će najpre, pored rešavanja vodosnabdevanja, biti rešen problem kompanije ”Herbogal” i da će taj pogon ponovo proraditi i uposliti Svrljižane.

MIletic

Miletić je iskoristio priliku i poručio, bez obzira na Evrointegracije, da je Srbija uz Rusiju i ruskog predsednika Putina, а potom pozvao sve Svrljižane da zajedno proslave pobedu SNS ispred prostorije USS posle 20 h u nedelju.

3 Komentara

  1. Nova zaposljavanja u najavi!!!
    Pitam se,na koji nacin???
    1)Partijsko zaposljavanje
    2) Veze i vezice
    3)Tatina i mamina deca
    4) Evricima do posla
    – Ili ce kako dolikuje,da se oglasi konkurs na birou pa “ko voli nek izvoli.
    Tu bi mogle televizija LASER,radio BUBAMARA i Svrljiske novine biti od velike pomoci da preko svojih medija oglase konkurs.
    I kada se odazovu zainteresovani odrade se ispitivanja i najboljima dati poso.
    U suprotnom Svrljizani treba da uzmu govnjive motke i rasteraju korumpiranu bandu iz koznih foteljica da cuvaju ovce i obradjuju imanje da vide kako i od tog posla i koliko moze da se zivi. Hvala.

    1. A ti se tako gov..iv preporucujes za direktora cega?? Nije bitno samo da je kozna fotelja…. Ako ti uvale fotelju al’ sa vestacku kozu, ‘oces li to da das na televiziju, radio i novine kako dolikuje?? Kako se u ovoj zemlji od vajkada zaposljavalo, ajde ne vileni?!!?
      I nova vlada da da oglas preko televizije LASER,radio BUBAMARE i Svrljiskih novina da bude kako do;ikuje, a ne da posle oni nesto mutu….e…

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Veliki fudbalski praznik u Svrljigu: FK “Svrljig” dočekuje lidera, OFK “Brzi Brod” iz Niša

FOTO / VIDEO

Krenuli radovi na uređenju korita Svrljiškog Timoka

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano