SVAKA ČAST

Filijala OTP u Svrljigu najuspešnija u transferu novca

Broj pregleda

Filijala OTP banke u Svrljigu najuspešnija je u transferu novca, stoji na zvaničnom sajtu ove banke.

OTP-SVRLJIG

Western Union kao svetski lider u elektronskom transferu novca punu pažnju poklanja stalnom radu na razvoju kvaliteta usluge. U tom cilju organizovan je nagradni program pod nazivom ‘’Top 50’’.
Najbolje rezultate po broju Western Union transakcija i porastu broja transakcija u odnosu na prethodnu godinu, odnosu prema klijentima i odnosu prema ovoj usluzi, ljubaznosti i profesionalizmu u obavljanju posla, ove godine je ostvarila u mreži OTP banke filijala Svrljig, Radetova 5.

Tradicionalna nagrada koju dodeljuje Eki transfers, agent Western Union-a za Srbiju, uručena je 18. februara u prostorijama Eki transfersa u Beogradu direktorici Filijale Svrljig, gospođi Saneli Manić. 

OTP banka je, trenutno, jedina banka u Svrljigu.

(otp)

Pročitajte i

Plaćanja bez pečata

Od oktobra važe nova pravila u vezi sa platnim nalozima firmi. Za vlasnike računa u bankama neophodan pismeni zahtev. Sve banke u Srbiji će, od

POTVRĐENO! Otvara se nova banka u Svrljigu!

Narodni poslanik Milija Miletić i pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković danas su se sastali sa direktorkom ,,Banka Poštanska štedionica A.D.“ Filijale Niš Ljubinkom Conić

Svrljig dobija novu banku!

Narodni poslanik Milija Miletić danas je u Beogradu pregovarao sa predstavnicima ‚‚Banka Poštanska štedionica A.D.“ o mogućnostima otvaranja banke u Svrljigu. U proteklom periodu, na

Stigao bankomat Poštanske štedionice

Na inicijativu narodnog poslanika Milije Miletića danas je u Svrljigu postavljen bankomat “Poštanske štedionice“. Po rečima Milije Miletića ovo je uvertira pred dolazak i otvaranje

3 Komentar

 • Nagradjuju najgore!
  Normalno je da je filijala u Svrljigu ostvarila najveci broj transakcija u odnosu na prethodnu godinu kada su u prethodnoj godini pogasene sve banke u Svrljigu, to je jedini razlog sto je postigla uspeh.
  Kad bi se kojim slucajem otvorila neka druga banka u Svrljigu 90% klijenata bi odmah napustilo OTP banku i preslo u drugu banku, nego jadni nemaju kud jer druga banka ne postoji.
  Sto se tice ljubaznosti i profesionalizma to i da ne govorimo, nit su ljubazni a najmanje profesionalni, to govore redovi u i ispred banke svakodnevno.
  Tako da je ova nagrada otisla u totalno pogresne ruke!!!!

 • Neka crknu dusmani,ali oni su najbolji!

 • U cemu su Cica Maco najbolji ? Objasni mi molim te, ako umeš uopšte da objasniš? Pa ja svaki put kad odem stojim po dva sata u redu, sa provizijama režu, povoljnosti nikakve, samo što nema druga banka inace videli bi koliko su najbolji. Bili su nekad sa Evicom na čelu, kad je bilo više banaka u Svrljigu, kad su imali konkurenciju veliku, sad jedna banka ovde i oni najbolji nemoj da lupaš gluposti jer ne razumeš smisao njihove nagrade!!

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *