BOLJE VREME DOLAZI
Broj pregleda

Šta je sve moguće uraditi u mandatu od 4 godine

Imajući u vidu da će se posle izbora 16. marta ove godine u Skupštini Republike Srbije, na listi SNS, naći narodni poslanik iz Svrljiga, aktuelni predsednik opštine Svrljig i Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić, Svrljig bi imao šansu da dosta napreduje u svakom pogledu.

VUCIC-I-MILETIC

Kandidat za narodnog poslanika na listi SNS, ispred USS Milija Miletić ističe da je će njegov cilj biti da se pod broj jedan reši vodosnabdevanje i da se rekonstruiše vodovodna mreža.

Izgradnjom industrijske zone uposliće se oko 1500 radnika u narenom periodu. Aktiviraće se pogoni Herbogal, Sien, Progres, Maja, Elektronska i Četkara.

Izgradnja i rekonstrukcija putne infrastrukture je veoma važna, kao i sređivanje trotoara u gradu ali i puteva kroz svrljiška sela.

Nastaviće se ulaganje u turizam, povećanjem smeštajnih kapaciteta kako bi se iskoristila blizina Babinog zuba i promovisale turističke destinacije u Svrljigu, konkretno se misli na Prekonošku pećinu, pećinu Samar i Jezavu.

U roku od 4 godine završiće se radovi na izgradnji bazena i modernizovaće se sportski centar ”Pastirište”.

Za razvoj poljoprivrede i zadrugarstva opredeliće se značajna sredstva. Pojačaće se subvencije i stimulacije za poljoprivrednike u brdsko planinskim područjima za nabavku mehanizacije. Akcenat će biti stavljen na razvoj stočarstva, ovčarstva, kozarstva i govedarstva.

Stvoriće se uslovi za stavljanje u rad sistema za navodnjavanje i završetak rešavanja komasacije u opštini Svrljig.

Završiće se i izgradnja Geronto centra u Svrljig i  pružiće se pomoć u svim sferama koje su u nadležnosti rada Narodne skupštine i Vlade Republike Srbije.

Da završimo započete projekte i Svrljigu vratimo stari sjaj. Da uposlimo radnike i dovedemo investitore. Imamo priliku da 16. marta odlučimo kako ćemo živeti. Zaokružite broj 1, jer broj 1 sve rešava, samo Vučić Srbiju spašava. – istakao je Miletić, kandidat za narodnog poslanika na listi SNS.

(IZBORI 2014)

 

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

18 Komentara

 • Ja znam i verujem da je ovo moguce. Verujem u zalaganje Milije kroz Vucicevu podrsku i tu nema brige. Dajte da na izborima budemo jedinstveni i da damo sansu za buducnost Svrljiga.

 • Glasacu kako bih se uverila u tacnost ove informacije. Koja je druga alternativa za ovo bedno mesto??? Pa nema je!!!

 • Neznam dali je mogucew ostvariti sve

 • Bravo predsednice bravo narodni poslanice samo napred Svrljig je uz tebe i uz gospodina Vucica

 • brateee sanjam

 • Pa ovo je prosto nemoguce da se sve uradi za vreme jednog mandata, klasico zamazivanje oci pricom, pred predstojece izbore. Milija mIletic je vec duze vreme Predsednik Opstine svrljig i mogao je za to vreme da uradi bar polovinu od ovoga, pa nije…1500 radnih mesta za 4 godine, pa ni Nis nije toliko dobio za to vreme, a nece ni Svrljig

  • …ko vam je kriv sto u nisu nemate nekog kao miliju za predsednika. ima vi ponovo da dolazite u svrljig da radite… pazi sta sam rekao…gospodine PATRIOTA.

 • Daj Bože da bude trećina od ovoga !

 • Nadam se da ce bar problem vodosnabdevanja biti resen.

 • Će dovedemo i Turci na “magareće livade”!!!!!!!

  • A to li je tvoja livada pa si tol’ko zapeo da se bas ona koristi?!? Pa ko turci vise voli od poturice, tako li je bato? Jos i livadu da im utrapis?!!?

 • Pošto su ovo vanredni izbori mandat je samo 2 godine a redovni izbori su 2016. godine. Slobodno sve ovo podelite sa dva.

  • kakve veze ima da li su vanredni ili redovni izbori ?
   mandat poslanika je 4 godine… i zato sve sto je obecano vazi !… molim lepo. od 16. marta pocinjemo da brojimo radna mesta a to je verovali vi ili ne svakog dana po jedno radno mesto. 4×365=1460, 1460/1500=0,97.
   …i zato kazem svima – ovu istorijsku sansu – ne treba propustiti.
   kako sam ja vec cestitao pobedu a i glasacu ocekujem da svoje radno mesto dobijem do kraja ove godine.

 • “Izgradnjom industrijske zone uposliće se oko 1500 radnika u narenom periodu. Aktiviraće se pogoni Herbogal, Sien, Progres, Maja, Elektronska i Četkara.”
  Veliko obećanje. Pamtim ja i slična obećanja o gradiću Pejton. Doduše ti koji su to obećavali dugo nisu u politici. Nadam se da gospodin Miletić stoji iza ovog izgovorenog. Deluje isuviše lepo. Najiskrenije se nadam da će to uraditi jer ne mogu da poverujem da neko u današnje vreme sme da daje lažna obećanja. Repriza ” Bele ladje ” je bila pre mesec dana i još uvek pamtimo replike iz serije.

 • I Mongoli će dovedemo!!! 🙂

 • Odavno se nisam ovako lepo ismejao :-)))))))

  • K’o lud nad brasno! Ako, korisno je to…i preporucljivo…

 • … ne vidim sta je ovde smesno… gospodine Srdjane.
  “20 RADNIH MESTA
  Dobra vest za nezapošljene Svrljižane”..danas javile novine.
  jos nije ni krenuo mandat poslanika a imamo nova radna mesta. posle ovoga ja verujem da ce do broja od 1500 radnih mesta gospodinu mileticu trebati i manje od 4 godine.
  p.s.1 kako sam ja vec cestitao pobedu a i glasacu ocekujem da svoje radno mesto dobijem do kraja ove godine…da ponovim jos jednom !
  p.s.2 moji podaci i cv su poznati redakciji za kontakt prilikom zaposljavanja !!

Komentar

Your email address will not be published.