Search
Close this search box.
BOLJE VREME DOLAZI
Broj pregleda

Šta je sve moguće uraditi u mandatu od 4 godine

Podeli sa prijateljima:

Imajući u vidu da će se posle izbora 16. marta ove godine u Skupštini Republike Srbije, na listi SNS, naći narodni poslanik iz Svrljiga, aktuelni predsednik opštine Svrljig i Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić, Svrljig bi imao šansu da dosta napreduje u svakom pogledu.

VUCIC-I-MILETIC

Kandidat za narodnog poslanika na listi SNS, ispred USS Milija Miletić ističe da je će njegov cilj biti da se pod broj jedan reši vodosnabdevanje i da se rekonstruiše vodovodna mreža.

Izgradnjom industrijske zone uposliće se oko 1500 radnika u narenom periodu. Aktiviraće se pogoni Herbogal, Sien, Progres, Maja, Elektronska i Četkara.

Izgradnja i rekonstrukcija putne infrastrukture je veoma važna, kao i sređivanje trotoara u gradu ali i puteva kroz svrljiška sela.

Nastaviće se ulaganje u turizam, povećanjem smeštajnih kapaciteta kako bi se iskoristila blizina Babinog zuba i promovisale turističke destinacije u Svrljigu, konkretno se misli na Prekonošku pećinu, pećinu Samar i Jezavu.

U roku od 4 godine završiće se radovi na izgradnji bazena i modernizovaće se sportski centar ”Pastirište”.

Za razvoj poljoprivrede i zadrugarstva opredeliće se značajna sredstva. Pojačaće se subvencije i stimulacije za poljoprivrednike u brdsko planinskim područjima za nabavku mehanizacije. Akcenat će biti stavljen na razvoj stočarstva, ovčarstva, kozarstva i govedarstva.

Stvoriće se uslovi za stavljanje u rad sistema za navodnjavanje i završetak rešavanja komasacije u opštini Svrljig.

Završiće se i izgradnja Geronto centra u Svrljig i  pružiće se pomoć u svim sferama koje su u nadležnosti rada Narodne skupštine i Vlade Republike Srbije.

Da završimo započete projekte i Svrljigu vratimo stari sjaj. Da uposlimo radnike i dovedemo investitore. Imamo priliku da 16. marta odlučimo kako ćemo živeti. Zaokružite broj 1, jer broj 1 sve rešava, samo Vučić Srbiju spašava. – istakao je Miletić, kandidat za narodnog poslanika na listi SNS.

(IZBORI 2014)

 

18 Komentara

  1. Ja znam i verujem da je ovo moguce. Verujem u zalaganje Milije kroz Vucicevu podrsku i tu nema brige. Dajte da na izborima budemo jedinstveni i da damo sansu za buducnost Svrljiga.

  2. Pa ovo je prosto nemoguce da se sve uradi za vreme jednog mandata, klasico zamazivanje oci pricom, pred predstojece izbore. Milija mIletic je vec duze vreme Predsednik Opstine svrljig i mogao je za to vreme da uradi bar polovinu od ovoga, pa nije…1500 radnih mesta za 4 godine, pa ni Nis nije toliko dobio za to vreme, a nece ni Svrljig

    1. …ko vam je kriv sto u nisu nemate nekog kao miliju za predsednika. ima vi ponovo da dolazite u svrljig da radite… pazi sta sam rekao…gospodine PATRIOTA.

    1. A to li je tvoja livada pa si tol’ko zapeo da se bas ona koristi?!? Pa ko turci vise voli od poturice, tako li je bato? Jos i livadu da im utrapis?!!?

    1. kakve veze ima da li su vanredni ili redovni izbori ?
      mandat poslanika je 4 godine… i zato sve sto je obecano vazi !… molim lepo. od 16. marta pocinjemo da brojimo radna mesta a to je verovali vi ili ne svakog dana po jedno radno mesto. 4×365=1460, 1460/1500=0,97.
      …i zato kazem svima – ovu istorijsku sansu – ne treba propustiti.
      kako sam ja vec cestitao pobedu a i glasacu ocekujem da svoje radno mesto dobijem do kraja ove godine.

  3. “Izgradnjom industrijske zone uposliće se oko 1500 radnika u narenom periodu. Aktiviraće se pogoni Herbogal, Sien, Progres, Maja, Elektronska i Četkara.”
    Veliko obećanje. Pamtim ja i slična obećanja o gradiću Pejton. Doduše ti koji su to obećavali dugo nisu u politici. Nadam se da gospodin Miletić stoji iza ovog izgovorenog. Deluje isuviše lepo. Najiskrenije se nadam da će to uraditi jer ne mogu da poverujem da neko u današnje vreme sme da daje lažna obećanja. Repriza ” Bele ladje ” je bila pre mesec dana i još uvek pamtimo replike iz serije.

  4. … ne vidim sta je ovde smesno… gospodine Srdjane.
    “20 RADNIH MESTA
    Dobra vest za nezapošljene Svrljižane”..danas javile novine.
    jos nije ni krenuo mandat poslanika a imamo nova radna mesta. posle ovoga ja verujem da ce do broja od 1500 radnih mesta gospodinu mileticu trebati i manje od 4 godine.
    p.s.1 kako sam ja vec cestitao pobedu a i glasacu ocekujem da svoje radno mesto dobijem do kraja ove godine…da ponovim jos jednom !
    p.s.2 moji podaci i cv su poznati redakciji za kontakt prilikom zaposljavanja !!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano